Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı, Elbet Bir Gün ve İmkansız dizileri için büyük sorun ortaya çıktı!

Elkızı, Elbet Bir Gün ve İmkansız dizileri için büyük sorun ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yayın politikası gereği artık haftanın 7 günü için 7 dizi mantığı yok… Sezon boyunca toplam 10 dizi ile hareket etmek isteyen kanal, geçen sezon bu stratejisini uygulamıştı. Birçok dizi hayranı bitmemesi gerektiğini düşündüğü dizilerin yayından kaldırılmasına şahit oldu. Bay Yanlış, Öğretmen, Çocukluk gibi diziler geçen sezonun kurbanları oldu. Çünkü düşen performanslar nedeniyle bu yapımlar bir bir yayından kaldırıldı.

Fox TV’de normalden daha fazla sayıda dizi hazırlığı yapıldığı için geçen sezon başka kanalda yayınlansa devam edebilecek olan projeler kaybedildi. Şimdi benzer bir durumu yeni sezonda da yaşayabiliriz. Kanalın geçen sezondan gelen Yasak Elma ve Son Yaz dizileri zaten var… Yaz döneminde başlayan ve çok iyi giden Aşk Mantık İntikam ile birlikte 3 dizi yerini sağlamlaştırdı…

Uzak Şehrin Masalı isimli dizi pazar gününe konuldu ve bu hafta başlayacak. Kanunsuz Topraklar dizisi için de gün sayılıyor ve çarşamba günleri ekranda olması bekleniyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de Salı günleri yayınlanacağı duyuruldu.

Yalancılar ile Mumları dizisinin de perşembe günü ekrana gelmesi bekleniyor.. Ancak ortada bir sorun var… Elbet Bir Gün ve Elkızı isimli dizilerin de çekimleri başladı. Bu iki yapım için şimdilik yer yok… Ayrıca Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer alacağı İmkansız isimli dizinin de ön çalışmaları yapılıyor.

Elkızı, Elbet Bir Gün ve İmkansız dizileri için büyük sorun ortaya çıktı! 7

Fox TV’nin elinde yeni sezonda yayınlamak üzere 10 dizi var. Bu 10 dizinin 9’u için çekimler sürüyor. Bu da demek oluyor ki, kanalın tüm yapımları iyi reytingler getirirse, geride kalan 3 diziye yer bulunamayacak.

Başka açıdan bakılır ise, şayet bir dizi performansı düşerse hemen yayından kaldırılabilir. Bu da büyük bir stres ve baskı kaynağı olacaktır. Fox TV’de yeni sezonda dizi izleyecek olan seyirciler açısında da stresli bir durum. Çünkü hemen arkada hazır bekleyen bir dizi varsa, Fox TV’den performansı düşük kalan bir dizi için tolerans tanıması beklenemez.