Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de İyilik ve TRT1’de Kasaba Doktoru dizileri reytinglerde elektrik çarpmışa döndü!

Fox TV’de İyilik ve TRT1’de Kasaba Doktoru dizileri reytinglerde elektrik çarpmışa döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting yarışına Yalı Çapkını dizisinin katılmasından bu yana hem Fox TV ekranında yayınlanan İyilik dizisi için hem de TRT1’de izleyicilerle buluşan Kasaba Doktoru adına hiç de iyi bir durum olmadı.

Yalı Çapkını dizisi ikinci bölümde büyük bir sıçrama yapmıştı ve geçen hafta bu çok konuşuldu. Dizinin üçüncü bölümde aynı tempoyu sürdürme olasılığı yüksekti ama sonuçlar yine şaşırttı. Yalı Çapkını dizisi bir reyting sıçraması daha yaptı ve sezonun en etkili dizilerinden birisi haline geldi. Kuruluş Osman, Gönül Dağı, Teşkilat, Ben Bu Cihana Sığmazam gibi çok iyi sonuçlar elde ederek yoluna devam eden dizilerin arasına bu sefer Yalı Çapkını da katıldı.

Fox TV'de İyilik ve TRT1'de Kasaba Doktoru dizileri reytinglerde elektrik çarpmışa döndü! 9

İşte bu yüksek reytingler sonucunda da İyilik ve Kasaba Doktoru dizileri hızla izleyici kaybı yaşadı. 7 Ekim Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümlerde bu düşüş çok net bir şekilde ortaya çıktı.

Daha önce tüm kişiler kategorisinde çok iyi oranlar elde eden, ortalamanın üzerine çıkan İyilik dizisi, izleyicilerinin önemli bir bölümünü kaybetti. Dizi 13. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu sıraya kadar düştü. AB’de yirmi birinci ve ABC1’de ise on beşinci olabilen İyilik dizisi için bu sonuçlar bir yıkım anlamına geliyor.

Fox TV'de İyilik ve TRT1'de Kasaba Doktoru dizileri reytinglerde elektrik çarpmışa döndü! 10

TRT1 ekranında yayınlanan ve 19. bölümü geride kalan Kasaba Doktoru’nun da durumu aynı. Yine ciddi bir izleyici kaybı yaşayan TRT1 dizisi için işler bir anda terse döndü.

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever’in başrollerinde yer aldığı Kasaba Doktoru dizisi için izleyici kaybının tüm kategorilerde ve ciddi sayılarda olduğunu belirtelim.

Fox TV'de İyilik ve TRT1'de Kasaba Doktoru dizileri reytinglerde elektrik çarpmışa döndü! 11

Sonuç olarak, Cuma rekabetinde Yalı Çapkını dizisinin büyük sıçrama yapması diğer rakiplerinin gerilemesine yol açarken, yeniden ekrana gelecek olan Arka Sokaklar ve Yalnız Kurt dizileri ile birlikte rekabet çok daha sert bir hale gelecek gibi gözüküyor.