Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinde dövüş sahneleri Deniz Baysal’a çok iyi geldi!

Teşkilat dizisinde dövüş sahneleri Deniz Baysal’a çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında pazar akşamları yayınlanan ‘Teşkilat’, üçüncü sezona da zirvede başlayıp pazar gününde tüm reyting kategorilerinin birinci sırasında yer aldı. Dizinin üçüncü sezonda bu kadar etkili başlangıç yapmasının altında erkek başrol olarak Murat Yıldırım’ın kadroya dahil olması gösteriliyor.

Murat Yıldırım, bugüne kadar yer aldığı projelere büyük anlam katan ve varlığı ile de milyonları ekrana taşıyabilen bir oyuncu. Bu nedenle de Teşkilat dizisi üçüncü sezona muhteşem bir başlangıç yapabildi. Diziye iki sezondur büyük emek veren Deniz Baysal da yeni partneri ile çok iyi bir uyum yakaladı.

İkilinin ekrandaki güçlü uyumu ve yüksek enerjileri de izleyicileri memnun ediyor. Ancak Teşkilat gibi zorlu aksiyon sahneleri bulunan bir dizide yer almak hiç de kolay bir şey değil. Deniz Baysal da bu noktada sınırlarını zorladığını kabul etti.

Sosyal medyada birçok izleyici, ‘Teşkilat’ın yıldızı Deniz Baysal Yurtcu’nun dövüş sahnelerindeki performansını konuştu. Çok konuşulan yakın dövüş sahnesi hakkında konuşan Deniz Baysal Yurtcu, şunları söyledi:

“Geçen sezonlarda da birlikte çalıştığımız ekipten ders almaya devam ediyorum. Sınırlarımızı daha çok zorluyoruz. Daha da teknik çalışıyoruz. Bu tarz sahnelerden önce her şeyi gerektiği gibi yapmak istiyorum. Ekip arkadaşlarımın bana olan güveni beni sakinleştiriyor. Dövüş sahneleri beni çok heyecanlandırıyor ve daha güçlü hissediyorum. Kendimi zorlamak beni besliyor.”

Teşkilat dizisinde dövüş sahneleri Deniz Baysal'a çok iyi geldi! 7

‘Teşkilat’ın üçüncü sezonuna da reytinglerin zirvesinde başlamasına dair de konuşan Yurtcu, izleyicilere teşekkür etti. Oyuncu, şunları söyledi:

“Teşkilat’ın başarısının büyük kısmı işe yürekten inanan insanların çalışması bence. Üçüncü sezona başladık ama kimsede rahatlık söz konusu değil. Her bölümü ilk bölümümüz gibi çekiyoruz. İzleyicilerimiz sağolsun, onlar da bizi hiç yalnız bırakmadı. Üç sezondur büyük destekleri var.”