Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den 6 yeni dizi duyurusu ve bir dizi için final gerçeği!

Fox TV’den 6 yeni dizi duyurusu ve bir dizi için final gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, yeni sezon için birbirinden iddialı projeler hazırlıyor. Dram yapımlarının öne çıkacağı kanalın 2021-2022 sezonu için duyurduğu 4 yapım var… Hazırlıkları yapıldığı bilinen 2 dizi ile birlikte toplam 6 yeni dizi bulunuyor.

Fox TV’nin dizileri bir bir ekranda izleyicilerle buluşacak. Kanalın internet sitesinde yer alan yeni sezondaki dizileri şöyle; Kanunsuz Topraklar, El Kızı, Elbet Bir Gün ve Uzak Şehrin Masalı… Fox TV’nin henüz duyurmadığı ama hazırlıkları yapılan farklı diziler de var. Henüz kanalın internet sitesinde yer almayan Evlilik Hakkında Her Şey ve Yalancılar ile Mumları isimli yapımlar da hazırlıkları süren diziler..

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk’un başrolünde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey bir hukuk yapımı olarak öne çıkacak. Gökçe Bahadır çalışmalara başladıklarını ve Eylül ayında dizinin yayında olacağını duyurdu.

Kanalın henüz duyurmadığı diğer dizisi ise Yalancılar ve Mumları olarak dikkat çekiyor. Ceren Moray, Elçin Sangu, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman gibi önemli isimler bu dizinin kadrosunda yer alıyor.

Kanalın yaz dönemi için ekranda iki dizisi var. Bunlardan birisi Aşk Mantık İntikam ve diğeri de Sen Çal Kapımı. Fox TV yeni sezon için birçok yeni dizi hazırlığı yaptı. Hepsi de çok iddialı projeler.

Romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam yaz döneminde ortaya çıktı ve çok başarılı oldu. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisini dizi hayranları çok beğendi.

Fox TV’de bir diğer dizi ise Sen Çal Kapımı… Ancak projenin artık sonuna gelindi. Eldeki stok bölümler yayınlanıyor. Dizinin ekibi ise geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlayarak birbirlerine veda etti.

Sen Çal Kapımı dizisinin 52. bölüm itibari ile final yapması bekleniyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı’nın 50.bölümü 25 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Fox TV'den 6 yeni dizi duyurusu ve bir dizi için final gerçeği! 7

Fox TV’nin final yapacak bir dizisi var. Devam eden dizi de bir adet… Ancak yeni sezon için 4’ü resmen duyurulmuş, ikisinin çekimlerine başlanmış toplam 6 dizi görünüyor.

Geçen sezondan gelen ve yeni dönemde de devam edecek olan Yasak Elma ile Son Yaz dizileri ile birlikte Fox TV, yeni sezonda yine dizi hayranlarını bekliyor.

Geçen sezon da birçok dizi hazırlığı yapan Fox TV, yeni dönemde de aynı taktiği uygulayacak. Kanalın henüz ortaya çıkmamış farklı projeler hazırlayacağı gerçeği de geçen sezondan artık bilinen bir durum.