Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’den Elkızı dizisiyle ilgili yeni karar geldi!

Fox TV’den Elkızı dizisiyle ilgili yeni karar geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Elkızı isimli dizi, Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Fox TV, reytingleri ortalamanın altında gelse de yine de iyi bir izleyici kitlesi olan dizinin devamı yönünde karar almış durumda.

Yani bu sezon final yapan; Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün isimli dizilerden daha iyi reytingler alabilmesi Elkızı için kanal yönetiminin kararsız kalmasına neden oldu. Ancak bu durum dizinin uzun süre devam edeceği anlamı taşımıyor.

Elkızı dizisi, ilk 6 bölümü ile izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak reytingler hala arzu edilen seviyeye çıkamadı. Bugüne kadar 4 dizisi için düşük reytingler nedeniyle final kararı alan Fox TV, Elkızı’na fırsat tanıdı ve yeni bölümlerde reytinglerin yükselmesi beklentisi var.

Elkızı dizisinin 4 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak 7. bölümünün sonuçları merakla bekleniyor. Peki dizinin hikayesinde neler olacak? İşte detaylar:

Fox TV'den Elkızı dizisiyle ilgili yeni karar geldi! 7

Ezo, Harun’un evlilik teklifi için öyle heyecanlıdır ki ayakları yere basmıyordur resmen. Ali için ise Ezo’yu teklifin heyecanı içinde görmek kahredicidir ancak onu yalnız da bırakamaz bu süreçte. Çünkü Ezo’nun doğum günüdür, yani annesinin ölüm yıl dönümü.

Bu acı günde onun en büyük desteği Ali’dir. Harun artık planlarının sonuna geldiğini düşünüyordur. Ezo tuzağına düşmüştür. Nermin’le beraber işi hızlandırmaya karar verirler. Onların bu niyetini fark eden Cavidan’ın da başka planları vardır. Kendi kazdıkları kuyuya düşürecektir Harun ve Nermin’i.

Songül’ün gelişi ise Zuhal için başka bir umuttur artık. Ama ne Songül ne de Ali tarafında yeşil ışık yakan yoktur…

Ezo sonunda kararını verir. Harun’un evlilik teklifine cevabı çok nettir! Herkes kendi hesaplaşmaları, oyunları ve kararlarıyla uğraşırken asıl sürpriz olan Zeliha yola çıkmış geliyor.