Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’den final kararı alınan dizisi için bir değişiklik daha geldi!

Fox TV’den final kararı alınan dizisi için bir değişiklik daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Fox TV ekranlarında pazar akşamları başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilk 3 bölümü reytinglerde düşük oranlar elde edince final kararı verildi.

Fox TV’nin 5. bölümde yayından kaldıracağını duyurduğu dizi için gün değişikliği kararı da alınmıştı. Perşembe akşamı dördüncü bölümü yayınlanan dizi 14 Ekim akşamı izleyicilere veda edecek. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin finali bekleniyor.

Dördüncü bölümü çok düşük reytingler alan Uzak Şehrin Masalı için Fox TV, yeni bir karar aldı. Dizinin final bölümü prime time olarak nitelendirilen saatlerde ekranda olmayacak. Perşembe akşamı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 4 bölüm tekrarı prime-time’da yayınlanacak.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin final bölümü ise saat 23.00 olarak yeniden düzenlendi. Fox TV, çok düşük reytingler getiren dizisini geç bir saatte yayınlama kararı alarak bir önemli değişiklik daha yaptı.

Kars’ta çekimleri yapılan dizi dram hikayesi ile bir grup izleyiciyi etkiledi. Sosyal medyada final kararına tepkiler geldi ama dizinin reytingleri çok düşük geldiği için Fox TV yeni yapımlara şans vermeyi daha uygun buldu.