Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu bu kez tiyatro oyununa imza attı!

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu bu kez tiyatro oyununa imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki günlerde Gain TV’de, Hamlet isimli diziyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Erdal Beşikçioğlu bir projeye daha imza attı. Erdal Beşikçioğlu’nun sahneye koyduğu Küvetteki Gelinler isimli tiyatro oyunu prömiyerini gerçekleştirdi.

Büyük bir hayran kitlesine sahip deneyimli oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yeni dizisi Hamlet’te önce bir tiyatro oyununa imzasını attı. Tatbikat Sahnesi yapımı Küvetteki Gelinler isimli oyunu Erdal Beşikçioğlu sahneye koydu. Tiyatro oyununun prömiyeri Fişekhane’de düzenlenen bir törenle yapıldı.

Daha önce sahnelendiği İngiltere, Kanada ve İskoçya gibi sahnelendiği birçok ülkede olay yaratan tiyatro oyunu, üç kadının aynı adam tarafından gösterilen sahte sevgiyle kandırılıp, dolandırıldıktan sonra yalnızlaştırılmalarını ve ardından benzer yöntemlerle yok edilmelerini anlatılıyor.

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu bu kez tiyatro oyununa imza attı! 14

Hazal Türesan, Naz Göktan ve Selin Zafertepe’nin rol aldığı tiyatro oyunu Küvetteki Gelinler’de oyuncular göseri boyunca rollerini içi su dolu küvetlerde gerçekleştiriyor. Küvetteki Gelinler’in Fişekhane’deki prömiyerine Burcu Biricik, Hayal Köseoğlu, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç, Furkan Andıç, Aytaç Uşun Hande Doğandemir gibi ünlü isimler katıldı.

Bu arada Erdal Beşikçioğlu önümüzdeki günlerde Gain TV’de yayınlanmaya başlayacak Hamlet dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Beşikçioğlu dizide başrolü genç oyuncu Elit İşcan’la paylaşıyor. Dizide ayrıca Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay ve Mustafa Alabora gibi usta isimler yer alıyor.

Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği yedi bölümlük dizi Shakespeare’in ölümsüz tiyatro oyunundan uyarlanarak Büyükada’daki “fayton krallığı” üzerinden gerçek bir hikâyeyle harmanlanıyor. Hamlet, 19 Ekim’den itibaren Gain TV’de olacak.