Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin 2023 yılında en çok konuşulacak dizi projesi ortaya çıktı!

Fox TV’nin 2023 yılında en çok konuşulacak dizi projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2023 yılında en çok konuşulacak dizi projesi olarak Adım Farah, fazlasıyla öne çıkmaya başladı. Yeni yılda dizi izleyicileri Demet Özdemir ve Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer alacağını bu etkileyici yapımı çok konuşacak.

Adım Farah dizisine yeni katılan oyuncular ile kadro bir harika oldu! Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Oktay Çubuk, Senan Kara, Lale Başar ve Ali Sürmeli gibi önemli isimler ile genişleyen oyuncu kadrosu, Fox TV’nin yeni dizisinin ne kadar etkili bir oyuncu kadrosu ile gelmekte olduğunu gösteriyor.

Fox TV'nin 2023 yılında en çok konuşulacak dizi projesi ortaya çıktı! 8

“The Cleaning Lady” isimli büyük ilgi çeken dizinin yerli versiyonu olarak ortaya çıkan Adım Farah dizisinde bir kadın doktorun çocuğunu kurtarmak amacıyla mafyanın temizlik işlerini yapmak zorunda kalması anlatılıyor. Hikayesi ile de çok ilginç olacağa benzeyen dizi için provalar devam ediyor.

Yakın zaman içinde dizinin çekimlerine başlanması beklenirken, Son Yaz dizisi de yazan senaristlerin çok güçlü diyaloglarla dolu bir hikaye kurgusu üzerinde çalıştıkları da biliniyor.

Fox TV'nin 2023 yılında en çok konuşulacak dizi projesi ortaya çıktı! 9

Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in senaryosunu yazmakta olduğu Adım Farah dizisinde Farah isimli karakteri canlandıracak olan isim konusunda ilk baştan bu yana Aslı Enver’in ismi geçmişti. Ancak ünlü oyuncu hamile kalınca rol Demet Özdemir’e geldi.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin ardından Demet Özdemir yine yoğun bir televizyon işine adım atacak. Aynı şekilde Disney Plus’ta Kaçış isimli dizide büyük başarı kazanan Engin Akyürek de Sefirin Kızı’nın ardından yine çok konuşulacak bir dizi projesi ile 2023 yılında hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor.