Ana sayfa Sosyal Medya Ufuk Özkan 20 yıl sonra komediyi bıraktı, yeni rolüyle herkesi şoke etti!

Ufuk Özkan 20 yıl sonra komediyi bıraktı, yeni rolüyle herkesi şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 20 yıldır oyunculuk yapan Ufuk Özkan, hayranlarına öyle bir yüzünü gösterdi ki, herkes şaşırdı kaldı. Daha önce komedi rolleri ile izlediğimiz ve televizyon programlarında da neşeli halleri ile izleyenleri eğlendiren oyuncu, şimdi ise aksiyon dolu bir dizinin parçası oldu.

TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Barbaros Hayreddin dizisinde Salih Reis karakterinde yer alan oyuncu, herkesi şaşırtmayı başardı. Oyuncu, “İnşallah performansımla güldürmem” diyerek dikkatleri çekti. Bu sözü söylemesinin nedeni de açıklayan Ufuk Özkan, şunları söyledi: “Bilmediğim yerden geldi çünkü. 20 küsur yıldır bu sektördeyim, ilk defa ciddi bir şey oynuyorum. Sürprizlerim olacak tabii ki.”

Ufuk Özkan 20 yıl sonra komediyi bıraktı, yeni rolüyle herkesi şoke etti! 7

Hayranlarının kendisini böyle ciddi bir hikayede izleyince şaşırdıklarına yönelik mesajlar yolladıklarını ifade eden Ufuk Özkan, hikayenin ilerleyen döneminde herkesi daha da şaşırtacak sürprizler yapacak. Bu sürprizlerden dizinin hikayesini açığa çıkartmamak için bahsetmek istemeyen oyuncu, Salih Reis karakterini kendi adına da bir fırsat olarak görüyor.

En son konservatuvar zamanında ciddi bir rol ile sınav verdiğini ama sonrasında komedi rollerinde yer aldığını anlatan Ufuk Özkan, böyle önemli tarihi kişilikleri canlandırmanın da kendisi adına gurur verici olduğunu ifade etti.

16. yüzyılın muhteşem bir atmosfer olduğunu ve dizinin herkes için çok ilginç bir tecrübe olduğunu anlatan oyuncu, Salih Reis karakterini çok önemsiyor.