Ana sayfa Dizi Arşivi Fox TV’nin Ego dizisinin hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları!

Fox TV’nin Ego dizisinin hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları!

tarafından ker_def

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi “Ego”nun merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.

Erhan karakterinin (Alperen Duymaz) patronu Sibel (Melisa Aslı Pamuk) tarafından aldığı teklif tanıtıma damga vururken, dizi tüm konusuyla izleyicide şimdiden büyük merak uyandırdı.

Fox TV'nin Ego dizisinin hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları! 8

Dizide; Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır.

Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…

Fox TV'nin Ego dizisinin hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları! 9

Ego dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü”

Dikkat çeken bir hikayesi ve oyuncu kadrosu bulunan “Ego”, çok yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak.