Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı deneyimi sonrası, Merve Dizdar yine çok zor bir rol, çok özel bir dizi seçti!

Masumlar Apartmanı deneyimi sonrası, Merve Dizdar yine çok zor bir rol, çok özel bir dizi seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren Masumlar Apartmanı dizi projesinde Gülben karakteri ile herkesin beğenisini kazanan Merve Dizdar, oyunculuk yetenekleri ile milyonları kendisine hayran bırakmıştı. İsmini geniş kitlelere duyurma fırsatını çok iyi kullanan oyuncu, şimdi de 2023 yılının en farklı kadın karakterlerinden birisiyle ekranda yer almaya devam edecek.

Star TV’de ilk bölümü 9 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan Ömer isimli dizinin kadın oyuncularından birisi de Merve Dizdar oldu. İsrail dizisi Shitsel’in yerli uyarlaması olan Ömer, izleyenleri derinden sarsacak hikayelerle dolu.

Ömer karakterinin ablası Nisa rolüyle Merve Dizdar’ı çok farklı bir hikayenin içinde bulacaksınız. 4 çocuğu ile birlikte, kocası ortadan kaybolduğu için tek başına hayat mücadelesinin ortasında kalan bir kadının yaşadığı büyük çaresizliği Nisa karakterinde göreceksiniz.

Masumlar Apartmanı deneyimi sonrası, Merve Dizdar yine çok zor bir rol, çok özel bir dizi seçti! 8

Toplumsal anlamda karşılığı olan bu rol ile birlikte Merve Dizdar, aynı Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben gibi hem sorunlu hem de hayatın zorluklarına karşı büyük mücadele vermek durumunda olan bir kadını canlandıracak.

Oyuncu için de 4 çocuklu bir anne olmak çok zorlayıcı bir serüven olacak. Özellikle de kocasından beklediklerini bulamayan ve çocukları ile hayata tutunmak zorunda olan güçlü kadın rollerinden birisi Merve Dizdar ile çok geniş bir izleyici kitlesini etkileyecek.

Nisa karakterinin önemi, benzer durumda olan birçok kadının günümüz dünyasında yaşamakta olduğu ve bunun Türkiye’nin bir aile gerçeklerinden birisi olmasından kaynaklanıyor.

Masumlar Apartmanı deneyimi sonrası, Merve Dizdar yine çok zor bir rol, çok özel bir dizi seçti! 9

Merve Dizdar hayranları, ünlü oyuncunun mücadeleci, sert, güçlü ve bir o kadar da ruhsal olarak kırılgan olabildiği sahneleri heyecanla bekliyor.

Babasının affına sığınan Nisa’nın gidecek bir yeri yok ve Cami imamı olan baba Reşat’ın çocukları ile vereceği sınav Ömer dizisinin başarısında çok önemli olacak gibi gözüküyor.