Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin El Kızı dizisine 3 yeni transfer var!

Fox TV’nin El Kızı dizisine 3 yeni transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranları için hazırlıkları süren NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği El Kızı dizisinin kadrosu netleşiyor. Üst üste yeni transferler ortaya çıkıyor…

Muğla’da çok yakında çekimlerine başlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Feride Katan oturacak. Başrollerde Sevda Erginci ve İbrahim Ege Şaşmaz ikilisi bulunacak. Dizinin kadın oyuncuları özellikle iyi seçimler olarak dikkat çekmişti. Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli şimdiye kadar bilinen kadın oyuncular olarak göz doldurdu.

El Kızı dizisine yeni isimler de eklendi.3 yeni transferin bilgisini gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. Macit Koper, ustalığını yeni dizide sergileyecek. Oyuncu en son Ramo dizisinde Durdu Baba olarak ekranda yerini almıştı. Ayrıca Münir Can Cindoruk da dizinin ekibine katılan bir başka isim oldu.

Fox TV'nin El Kızı dizisine 3 yeni transfer var! 3

Nur Yazar da yine dikkat çeken bir başka kadın oyuncu olarak kadroda yerini aldı. 1982 doğumlu olan oyuncu, Aşk ve Mavi dizisindeki Fatma karakteri ile öne çıkmıştı.

Nur Yazar en son Sevdim Seni Bir Kere isimli dizide yer aldıktan sonra 3 yıldır ekranda görünmüyordu.

El Kızı dizisinin oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere ve yakında tüm ekip bir araya gelerek çekimlere başlayacak.