Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinden sonra Macit Koper, yeni sezonda yeni dizisini buldu!

Ramo dizisinden sonra Macit Koper, yeni sezonda yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Macit Koper, bugüne kadar canlandırdığı karakterler ile akıllarda kalan birçok farklı rolde yer aldı… Son dönemde de farklı projelerde kendisini gösteren oyuncu Ramo isimli yapımda Durdu Baba olarak ekranda yer almıştı.

Macit Koper, bir süre dinlendikten sonra yeniden dizi setlerine dönmeye karar verdi. Oyuncu, yeni dönemde yeni bir dizinin kadrosunda yer alıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Macit Koper, El Kızı isimli Fox TV dizisi için anlaşma yaptı.

Muğla’da çekimleri yapılacak olan dizinin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu transferlerinin tamamlanmak üzere olduğu El Kızı dizisi, çok yakında sete çıkacak. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz ikilisi başrolde yer alırken, diğer karakterleri canlandıracak isimler de bir bir ortaya çıkıyor.

Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli’nin isimleri zaten ortaya çıkmıştı. Macit Koper’in de diziye katılan ünlü oyuncular arasına katıldığı ortaya çıktı.