Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi resmen Yasak Elma oldu! O Hayat Benim’in rekorunu geçti!

Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi resmen Yasak Elma oldu! O Hayat Benim’in rekorunu geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin entrika dolu fenomen dizisi Yasak Elma beşinci sezonuna başarıyla devam ediyor. En son 132. bölümü yayınlanan dizi böylece Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi oldu.

Zaman zaman saçma sahneleriyle çok eleştirilen ancak reytinglerden de her seferinde başarıyla çıkmayı başaran Yasak Elma dizisi beşinci sezonunu doldurmak üzere. Dizinin reytingleri gösteriyor ki altıncı sezonu da izleyeceğiz.

Med Yapım tarafından çekilen Yasak Elma dizisinin en son 132. bölümü yayınlandı. Böylece dizi, resmen Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi olmayı başardı. Bu unvan, 131 bölümle O Hayat Benim isimli diziye aitti.

Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi resmen Yasak Elma oldu! O Hayat Benim’in rekorunu geçti! 7

2014’te yayınlanan ve başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem’in paylaştığı O Hayat Benim dizisi 131 bölüm sürmüştü. O Hayat Benim de hikayesinde saçma bulunan ayrıntılarına rağmen Fox TV’nin en başarılı yapımlarından bir olmuştu. Dört sezon süren dizi 2017yılında sona ermişti.

Hikayesindeki saçmalıklar nedeniyle kimi zaman dalga geçilse deYasak Elma dizisinin bu kadar etkili olması ve her hafta milyonlarca izleyiciyi ekrana taşımayı başarmasının altında yatan nedenin sürekli değişim halinde olması olarak açıklanıyor. Hikaye sürekli kendisini yeniliyor, oyuncular sürekli değişim gösteriyor. Senaryoyu yazanlar da izleyicilerin içindeki heyecanı kaybetmelerine hiç izin vermiyor.

Yasak Elma’nın yapımcısı Fatih Aksoy’un dizinin altıncı sezonda da yayınlanmasını hedeflediği ve kendi yapımcılık kariyerinde zirveye çıkmak için de 200 bölüme kadar diziyi devam ettirmek istediği konuşuluyor.