Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Sedef Avcı eşi Kıvanç Kasabalı’ya doğum gününde sürpriz yaptı!..

Ünlü oyuncu Sedef Avcı eşi Kıvanç Kasabalı’ya doğum gününde sürpriz yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Sedef Avcı, bir süredir ara verdiği ekranlara Fox TV’nin Elkızı dizisiyle dönüş yapmıştı. Dizide ‘Zeliha Bozdağlı’ karakterini canlandıran oyuncu dizi final yapsa da hayranlarıyla hasret gidermiş oldu.

2005 yılında meslektaşı Kıvanç Kasabalı ile evlenen oyuncu, 2013 yılında oğlu Can’ı dünyaya getirdi. Mutluluklarıyla örnek gösterilen oyuncu çiftler arasında yer alan Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çifti bugün 9 yaşında olan oğullarıyla birlikte fotoğraflarını da zaman zaman instagram hesaplarından paylaşıyorlar.

Oyuncu Sedef Avcı son paylaşımında eşi Kıvanç Kasabalı’nın doğum gününü kutladı. 1975 doğumlu yakışıklı oyuncu 24 Şubat’ta 47 yaşına bastı.

Sedef Avcı eşinin doğum gününü, birlikte motosiklet üzerinde oldukları fotoğrafı paylaşıp, ‘Yol arkadaşım iyi ki doğdun’ yazarak kutladı.

Ünlü oyuncu Sedef Avcı eşi Kıvanç Kasabalı'ya doğum gününde sürpriz yaptı!.. 8

Oyuncu aynı zamanda eşine sürpriz de yaptı Kıvanç Kasabalı’yı evlerinin kapısında elinde pasta ile karşılayan  Sedef Avcı bu anları görüntülemeyi de ihmal etmedi.

Ünlü oyuncu Sedef Avcı eşi Kıvanç Kasabalı'ya doğum gününde sürpriz yaptı!.. 9

Oyuncunun paylaşımlarına çiftin hayranları, ‘Sağlık ve mutluluk dolu bir ömrünüz olsun!’ yorumlarında bulundular.  İstanbul ve Muğla arasında mekik dokuyan çift hakkında geçtiğimiz aylarda ayrılacakları yönünde basında haberler  yer almıştı.

Sedef Avcı bu haberleri yalanlayarak, “Hiç haberim yok bu haberlerden. Tabii ki öyle bir şey yok. Kıvanç sürekli çalışıyor ve bazen yanımızda olamıyor. Herhalde pandemide yapacak haber kalmadı diye böyle şeyler çıkıyor” açıklamasını yapmıştı.