Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de iddia edilen ayrılık yok! Gerçek bilgi ilk ağızdan geldi!

Sadakatsiz’de iddia edilen ayrılık yok! Gerçek bilgi ilk ağızdan geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon fırtınalar estiren ancak bu sene reytinglerde büyük hüsran yaşayan Sadakatsiz dizisinde işler karışık. Kanal D’de yayınlanan dizinin sezon sonunda final yapacağı iddiaları ortalıkta dolaşırken resmi bir açıklama yok. Ancak bir oyuncunun ayrılacağına dair iddia, bizzat oyuncunun kendisi tarafından yalanlandı.

İkinci sezonda hikaye iyice uzadığı ve sıkıcı hale geldiği gerekçesiyle eleştirilen Sadakatsiz’de Aras karakterinin öleceği, onu canlandıran Berkay Ateş’in de diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Ancak iddia bizzat Berkay Ateş’in kendisi tarafından yalanlandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ateş, iddianın doğru olmadığını, diziye devam edeceğini açıkladı.

Sadakatsiz’e ikinci sezon katılan Berkay Ateş dizide Aras karakterini canlandırıyor. Aras ile Asya’nın arasında da büyük bir aşk yaşanıyor. Ancak Volkan ve Ali bu ilişkiye karşı olduğundan sürekli bir çatışma yaşanıyor.

Sadakatsiz’de iddia edilen ayrılık yok! Gerçek bilgi ilk ağızdan geldi! 7

Dizinin sadık izleyicilerinden bazıları Aras karakterinden hoşlanmamış bunu da sürekli sosyal medyada dile getirmişti. Aras’ın diziden çıkmasını isteyenler de vardı. Bu izleyiciler Aras’ın Asya’yı metres gibi gösterdiğini iddia ediyordu.

İkinci sezona çok yüksek reyting puanları alarak zirvede başlayan Sadakatsiz son bölümüyle aldığı reytinglerle tüm izleyicilerde beşinci sıraya kadar geriledi. Sadakatsiz, bugüne kadarki en düşük reyting sonuçlarını alarak Oğlum dizisinin gerisine düştü.

Geçen kış ekrana geldiğinde her bölümüyle olay yaratan Sadakatsiz dizisi ikinci sezona da büyük umutlarla başlamıştı. Hatta kadrosuna kattığı başarılı oyuncu Berkay Ateş’le yine zirveye oynamak üzere sahneye çıkmıştı. Ancak beklenilen olmadı.