Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin final ihtimali beliren Taçsız Prenses dizisinde acı gerçek ile yüzleşilecek

Fox TV’nin final ihtimali beliren Taçsız Prenses dizisinde acı gerçek ile yüzleşilecek

tarafından ker_def

Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Taçsız Prenses dizisinin düşük gelen reytingleri sonrasında final yapma ihtimalinin belirdiğini görmekteyiz. İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 8 bölümü yayınlandı.

Taçsız Prenses dizisi, bir dram hikayesi ve geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Ancak reytinglerde tam da istenilen noktada bulunmuyor. Fox TV’nin de düşük reytingleri bulunan dizilere fazla şans vermediği biliniyor. Taçsız Prenses için 21 Mart Salı akşamı ekrana gelecek olan 9. bölüm bir hayli kritik olacak.

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar: Beklenmedik bir gelişme Evgin’in evlilik teklifini yarıda keser ve İştar’la ikisi artık bıçakları tamamen çekerler. Ama İştar’ın sırrını öğrenen Masal, Evgin’le Yağmur’un eline her şeyi değiştirebilecek bir koz verir.

Diğer taraftan kızına istediği hayatı bir türlü sunamayan Şirin gözünü karartır ve Fuat’ı acı bir gerçekle yüzleştirir. Yağmur hayatında ilk kez annesini köşeye sıkıştırır. Ama sonunda barışmaz denenler barışır ve yeni aileler kurulurken bütün hayatı alt üst olan Masal olacaktır.