Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin ikinci Yasak Elma durumu yaratma hayali suya düştü, bir dizi için daha final kararı!

Fox TV’nin ikinci Yasak Elma durumu yaratma hayali suya düştü, bir dizi için daha final kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında son 6 yıla damga vuran dizi kuşkusuz ki çok büyük başarılar kazanan Yasak Elma… Altıncı sezon sonunda yani Haziran ayında dizinin final yapacağı duyuruldu. Ancak Fox TV’nin bu kadar iyi reytingler alan bir diziyi bitirmesi halinde, yerine ne koyabileceği de bilinmiyor.

Yasak Elma dizisi ile izlenme oranlarını yukarıya çekebilen Fox TV, diğer dizi projelerinde ise bu kadar uzun süre başarı yaşamadı. Kanalın dizileri genellikle 1 sezon sürüyor ya da ikinci sezonu tamamlayamadan bitiyor. Ancak Yasak Elma böyle değil.

Altıncı sezonda bile milyonların sevgisini hala üzerinde hisseden bir proje olarak Yasak Elma’nın Fox TV için anlamı çok büyük. İşte bu nedenle de kanal yetkilileri geçen sezon İyilik isminde bir başka entrika dizisini yayına aldı.

Fox TV'nin ikinci Yasak Elma durumu yaratma hayali suya düştü, bir dizi için daha final kararı! 8

İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi aldatma, entrika ve olaylarla dolu. İlk sezonunda da iyi bir çıkış yapan dizi, Yasak Elma’ya benzetildi. Her iki dizinin de yapımcısı aynı. Medyapım tarafından İyilik dizisinin Yasak Elma’nın elde ettiği başarıya yine entrika dolu bir hikaye ile ulaşma beklentisi gerçekleşmedi.

Birçok kişi Fox TV’nin Yasak Elma’nın çıkış noktasını kopyalayarak İyilik dizisi ile benzer bir etki yaratmak istediği düşüncesine kapıldı. İkinci sezonda da yoluna devam eden İyilik dizisi, Cuma akşamları birçok rakibi arasında ortalama reytingler elde ederek de kendi çapında başarılı oldu.

Ancak ikinci bir Yasak Elma durumu yaratma halini büyük bir olay ve İyilik dizisi bunu karşılayabilecek bir potansiyelde değil…

Fox TV'nin ikinci Yasak Elma durumu yaratma hayali suya düştü, bir dizi için daha final kararı! 9

Cuma rekabetinde artık zayıflayan, hikayesi yeterince ilgi görmemeye başlayan İyilik dizisi için yolun sonu gözüktü. Fox TV yetkililerinin ikinci Yasak Elma etkisi yaratma hayali pek de gerçekleşmedi. Ancak İyilik dizisinin de hatırı sayılır bir izleyiciyi ekrana çektiğini kabul etmek lazım.

Sonuç olarak bir dizi daha bitiyor. Şimdiye kadar 25 bölümü yayınlanan İyilik dizisinden geriye sadece iki bölüm kaldı. 13 ve 20 Ocak tarihlerinde bu iki bölümün de yayınlanarak dizinin ekranlara veda etmesi bekleniyor.