Ana sayfa Sosyal Medya Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay bir de Mezarlık dizisinden müjde verdi!

Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay bir de Mezarlık dizisinden müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri ile birlikte 2022 yılını çok iyi bir şekilde kapattı. Yeni yıl için de yine Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonu ile hayranlarına sürpriz yapacak olan oyuncu, sette çalışmalara da katıldı.

Birce Akalay, yoğun bir set programı ile çalıştığını ve günlerinin dolu geçtiğini söyledi. Ünlü oyuncu, “Kuş Uçuşu dizisi ikinci sezonunu çekiyoruz. Sonra da ufak bir ara verip, üçüncü sezonu çekeceğiz” diye konuştu.

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci ve üçüncü sezonu ile ilgili bazı yeni sürprizlerin de olabileceğinin bilgisini paylaşan Birce Akalay, hayranlarını bir hayli meraklandırdı. Ünlü oyuncu, yeni sezondaki sürprizler ile ilgili soru üzerine şunları söyledi: “Sürprizler var ama değişikliğimiz yok. Bildiğiniz, izlediğiniz kadro aynen devam ediyor.”

Birce Akalay, sürprizlerle ilgili bilgi vermedi ama oyuncu kadrosunda bir değişiklik olmadığını belirterek önemli bir noktayı açıklığa kavuşturdu.

Kuş Uçuşu dizisinin çekimlerinde yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu da yaşayan oyuncu, zaman zaman set dışında da buluştuklarını ifade etti.

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol ikilisi yakın bir arkadaş ve Siyah Beyaz Aşk dizisiyle başlayan partnerlik sürecinde de milyonların desteğini kazandı.

Çelikkol’u ‘en yakın arkadaşlarından birisi’ olarak tarif eden Birce Akalay, onun özel hayatıyla ilgili soruları ise yanıtlamak istemedi. Akalay, “Mutlu olduğunu görüyorum, ben de mutlu oluyorum” dedi.

Kuş Uçuşu dizisinin üçüncü sezonunu çektikten sonra bir süre ara vereceğini anlatan Birce Akalay, daha sonra ise Mezarlık dizisi için sete çıkacak.

Oyuncu, “Mezarlık’ın ikinci ve üçüncü sezonunu çekeceğiz” diyerek hayranlarına yeni bir müjde daha vermiş oldu. Mezarlık dizisinin devam etmesi bekleniyordu ama üçüncü sezon olup olmayacağı bilinmiyordu.

Kuş Uçuşu gibi Mezarlık dizisinin de üçüncü sezonunun 2023 yılı içinde çekileceği böylece netleşmiş oldu.