Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan ninni söyledi, Kalp Yarası hayranları mest oldu!

Gökhan Alkan ninni söyledi, Kalp Yarası hayranları mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası, pazartesi akşamları yaz başından bu yana devam eden bir atv dizisidir. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye büyük bir ilgi var.

Reytingleri yaz döneminden bu yana iyi gelen Kalp Yarası, Yasak Elma başlayınca bir miktar gerileme yaşadı. Şimdi de Üç Kuruş rekabete katıldı ve büyük bir yarış başladı… Kalp Yarası’nın dram yüklü hikayesinde zaman zaman izleyicileri gülümseten anlar yaşanıyor.

Bu anlardan birisi de 18. bölümde gerçekleşti. Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ferit karakterinin ninni söylemesi izleyicilerin çok hoşuna gitti.

Ayşe’nin daha fazla üzülmemesi için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Ferit, sevdiği kadın ve bebeği için bir ninni söyledi. Ferit’in bu ninnisi Ayşe’yi çocukluğuna götürdü. O anlarda dizi hayranları binlerce mesaj paylaşarak sosyal medyada etkileşim yarattı..

Gökhan Alkan’ın kendi sesiyle ninni söylediği sahne izleyicileri en çok konuştukları sahne oldu. Ayşe karakterinde Yağmur Tanrısevsin çok başarılı bir performans sergileyerek partnerine uyum sağladı.

İkilinin güçlü etkileşimi de dizinin başarısında önemli bir paya sahip. Kalp Yarası 8 Kasım Pazartesi günü 19. yeni bölümü ile yine atv ekranında olacak.