Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Masumiyet dizisi için kritik eşiğe gelindi! Haberler iyi değil!

Fox TV’nin Masumiyet dizisi için kritik eşiğe gelindi! Haberler iyi değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un yer aldığı ve ayrıca İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın da oyunculukları ile büyük dikkat çektiği dizi Masumiyet için tehlike çanları bir süre önce çalmaya başlamıştı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin dün akşam 11. bölüm reytingleri merakla bekleniyordu.

Bir süredir rakip olduğu diziler karşısında düşük reytingler alan dizinin devam edip etmeyeceği konusunda kanalın bir karar verme aşamasında olduğu konuşulmaktaydı.

Fox TV’de yayınlanan dizi, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki güçlü rakibin karşısında direniyor ve ilk 10 sıralamasına girmekte de zorlanıyordu. Hikayesi ilk bölümlerde büyük dikkat çeken dizi, izleyenler açısından oyunculuklarıyla da beğeni topluyor.

Kadrosu ve hikayesi iyi olsa da Masumiyet dizisi, bir türlü beklenen karşılığı alamadı izleyiciden! Senaryosunu Sırma
Yanık’ın yazdığı ve Gold Film imzalı dizinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümü, aslında kaderini de belirledi!

Fox TV'nin Masumiyet dizisi için kritik eşiğe gelindi! Haberler iyi değil! 8

Henüz karar netleşmedi ama Fox TV’nin, 11. bölüm reytinglerine göre bir final kararı almasının gündemde olduğu da konuşuldu. Dizi yeni bölümüyle bir çıkış yapmadı ama geçen hafta yayınlanan bölümle benzer oranlar aldı.

Tüm kişilerde 13. sırada yer alan Masumiyet, AB’de günü 4. ve ABC1’de ise 7. sırada tamamlayabildi. Şimdi bu reytingler sonucunda kanalın diziyle ilgili son kararı vermesi bekleniyor!

Fox TV'nin Masumiyet dizisi için kritik eşiğe gelindi! Haberler iyi değil! 9

Kritik bekleyişte kararın olumsuz yönde olacağı ve dizinin 13. bölümde final kararı vermesinin de an meselesi olduğu konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş da twitter hesabından dün akşamki reytinglerin kanalın beklentisini karşılamadığı ve Masumiyet dizisinin 13. bölümde veda etmesinin gündemde olduğu şeklindeki kulis bilgisini paylaşmakta…

Şimdi gözler Fox TV’ye çevrilmiş durumda! Bakalım bu reytinglerle biraz daha diziye şans tanınacak mı, yoksa iki bölüm sonra veda mı edeceğiz? Gelişmeleri paylaşacağız…