Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ve Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisinde gıcık etmişti, Cam Tavanlar dizisine geldi!

Can Yaman ve Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisinde gıcık etmişti, Cam Tavanlar dizisine geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadığı romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, ekranın unutulmazları arasına giren bir yapım oldu. Her iki başrolün de kariyerlerinde ciddi bir çıkış yaşamalarını sağlayan yapım, hala konuşuluyor. Tekrarları bile defalarca kez izlenen bu keyifli dizi, İtalya’da da büyük yankı uyandırdı.

Can Yaman, Erkenci Kuş’un da gazı ile Bay Yanlış dizisinin ardından İtalya’da büyük bir hayran kitlesi edindi ve şimdi geçici olarak yerleştiği ülkede bir dizi çekmeye hazırlanıyor.

Demet Özdemir ise romantik komedi tarzından dram tarzına geçiş yaptı ve tv8’deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle de ‘Dramda da varım!’ dedi, beğeni topladı.

İki oyuncu ile birlikte dizide rol alan başka isimler de bu yapımla anılmaya başlandılar. Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın oynadığı Can ve Demet Özdemir’in hayat verdiği Sanem karakterlerinin aşkında dengeleri sarsan bir isim, izleyenleri adeta ‘gıcık’ etmişti.

Yakışıklı, karizmatik, dikkat çekici Yiğit isimli bu adamın gelişiyle işler de hali karışmıştı! Yiğit karakterine o dizide Utku Ateş hayat veriyordu. Ateş’in diziye gelişi de kaldığı süre içindeki olaylar da gidişi de çok konuşuldu.

Can Yaman ve Demet Özdemir'in Erkenci Kuş dizisinde gıcık etmişti, Cam Tavanlar dizisine geldi! 8

Oyuncu, bu rolle büyük dikkat çekti ve hala Erkenci Kuş’un Yiğit’i olarak gösteriliyor. Utku Ateş, ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol almıştı. Daha sonra Çilek Kokusu, Poyraz Karayel, Hayat Sırları, Jet Sosyete ve Ege’nin Hamsisi dizilerinde oynadı.

Can Yaman ve Demet Özdemir'in Erkenci Kuş dizisinde gıcık etmişti, Cam Tavanlar dizisine geldi! 9

Erkenci Kuş dizi macerasının ardından ise Kuzgun ve Gönül Dağı dizilerinde de rol aldı. Oyuncu bu kez Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın Show TV’de yayınlanacak olan romantik komedi dizisi Cam Tavanlar’da oynayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Ateş’in Cam Tavanlar dizisinin kadrosuna katıldığını twitter hesabından duyurdu. Cam Tavanlar dizisinin çekimleri bir süre önce başlamış ve tanıtımları da yayınlanmıştı.

Çekimleri devam eden ve OJO Pictures imzalı dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Fehmi Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin senaristi ise Meriç Acemi.

Utku Ateş, Cam Tavanlar dizisinde İskender isimli bir karaktere hayat verecek…