Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin reyting birincisi dizisi Mahkum izleyicilerini çok üzecek bir haber!

Fox TV’nin reyting birincisi dizisi Mahkum izleyicilerini çok üzecek bir haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon en başarılı dizisi olan Mahkum her hafta izleyiciyi ekrana kitlemeyi başarıyor. Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan diziden izleyicilerini üzecek bir haber var.

Gelen bilgiye göre Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı Mahkum dizisinde bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak. Yerine tekrar bölüm ekrana gelecek. Bu gelişmenin sebebi açıklanmadı ancak sebebin korona virüs vakası olması muhtemel.

Bu gelişme özellikle yeni bölümü büyük heyecanla bekleyen izleyicileri çok üzecek. Perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum dizisi aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle her hafta gündem yaratıyor. Diziye yeni katılan Talat Bulut’un canlandırdığı Sinyor karakteri de hikayeye yeni bir heyecan kattı.

Fox TV’nin reyting birincisi dizisi Mahkum izleyicilerini çok üzecek bir haber! 79

Talat Bulut’un gelişi ile birlikte hikayede büyük değişimler olmaya başladı. Özellikle de Fırat ile Barış’ın aynı kaderi paylaşmaları ve işbirliği yapmak durumunda kalmaları şaşırtıcı bir gelişme oldu. Dizinin senaristleri ekran başındaki izleyicilerin ilgisin çekmeyi her bölümde başarıyor.

Mahkum dizisinin 24 Mart Perşembe akşamı yayınlanan5. yeni bölümünde şunlar olmuştu: Büyük düellonun ortasındayken ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanmaz. Sözünün çiğnenmesinin öfkesini yaşayan Sinyor, bu meseleyi kökünden bitirmeye kararlıdır. Fırat’ın kalemi çoktan kırılmıştır.

Ekrana geldiği günden bu yana reytinglerin zirvesinden inmeyen Mahkum dizisi geçen hafta da çok başarılı sonuçlar almıştı. Geçen hafta aynı akşam milli maç yayınlanmasına rağmen Mahkum dizisi 7’li oranlarda reytingler elde ederek gücünü bir kez daha sergilemişti.