Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun sürprizi ortaya çıktı! İşte o sürprizin tüm detayları!

Elçin Sangu’nun sürprizi ortaya çıktı! İşte o sürprizin tüm detayları!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Elçin Sangu’nun, Magnet Quarterly Dergisi için aynı kadının farklı yüzlerine hayat verdiği House of Magnet çekimi, 30 Mart-9 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Artweeks Akaretler kapsamında Sıraevler No. 55’te sergileniyor.

Ünlü oyuncu, Serdar Bilgili ve Mustafa Nurdoğdu’nun objektifine poz verdi. Çin felsefesine göre hepimizin içinde bir arada var olan iki zıt güç Yin ve Yang’dan ilham alan House of Magnet çekiminde Elçin Sangu, aynı kadının farklı yüzlerine hayat verdi

Elçin Sangu’nun fotoğrafları, House of Magnet’in Akaretler ArtWeeks’teki ilk sergisi “Bir Kadının Farklı Yüzleri”, 30 Mart – 9 Nisan tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

Elçin Sangu'nun sürprizi ortaya çıktı! İşte o sürprizin tüm detayları! 9

Bugüne kadar aralarında, Kurt Seyit ve Şura, Bir Aşk Hikayesi ve Sevdam Alabora’nın da bulunduğu pek çok yapımda rol alan oyuncunun en çok ses getiren projesi Kiralık Aşk oldu.

Elçin Sangu'nun sürprizi ortaya çıktı! İşte o sürprizin tüm detayları! 10

Oyuncu, Barış Arduç ile başrolü paylaştığı ve 2015 yılında Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk’da canlandırdığı ‘Defne’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu.

Kiralık Aşk’ın yurt dışında yayınlanması ile ününü Türkiye dışına da taşıyan Elçin Sangu, şu anda milyonlarca hayranı bulunan ve yurt dışında da projeleri heyecanla beklenen bir isim konumunda.

Elçin Sangu'nun sürprizi ortaya çıktı! İşte o sürprizin tüm detayları! 11