Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin yaz dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan İdris Nebi Taşkan hayranlarını nasıl merak içinde bıraktı?

Fox TV’nin yaz dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan İdris Nebi Taşkan hayranlarını nasıl merak içinde bıraktı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan en son Kanal D’nin Baht Oyunu adlı dizisiyle ekranlara gelmişti.

Baht Oyunu dizisinin ardından uzun süre herhangi bir projede yer almayan oyuncu, Fox TV’nin Haziran ayında yayınlayacağı Gizli Aşk isimli yaz dizisiyle ekrana geri dönecek.

Baht Oyunu’ndan sonra tercihini yine bir romantik- komedi türünden yana yapan oyuncu,  yaz aylarında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ekranlara ara verdiği süreçte sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen İdris Nebi Taşkan, son paylaşımıyla hayranlarını meraklandırdı.

Fox TV'nin yaz dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan İdris Nebi Taşkan hayranlarını nasıl merak içinde bıraktı? 7

Bir dövme stüdyosunda fotoğrafını  paylaşan oyuncunun hayranları dövme yaptırıp yaptırmadığını merak etti. Fotoğrafa, ‘Dövmenin sonucunu da görmek isteriz’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Hayranları oyuncuyu ekranda görmeyi özledi. Sezon dizileri yerine yaz dönemindeki yapımlarda yer alarak dikkat çeken İdris Nebi Taşkan, yeni projesinde de etkili isimlerle bir arada olacak.

Gizli Aşk isimli Fox TV dizisi, iki sivil polisin eğlenceli hikayesini anlatacak. Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Şebnem Sönmez, Tardu Flordun, Şinasi Yurtsever, Bülent Emrah Parlak ve Ece Dizdar oyuncunun rol arkadaşları oldu…

Gizli Aşk dizisi ile bir kez daha yaz döneminde hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu, sosyal medyada da hayranlarını bir hayli heyecanlandırmaya devam ediyor.