Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy, 23 Nisan’da Cizreli çocuk hayranlarıyla bir araya geldi!

Çağatay Ulusoy, 23 Nisan’da Cizreli çocuk hayranlarıyla bir araya geldi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Terzi dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, 23 Nisan’da Cizre ve Diyadinli çocuk hayranlarıyla bir araya geldi. Büyük bir tesadüf sonucu Çağatay Ulusoy’la bir araya gelen çocuklar, ünlü oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Halen Netflix’te yayınlanacak yeni dizisi Terzi’nin çekimlerine devam eden Çağatay Ulusoy, 23 Nisan’da tatil için gittiği Fethiye’de Kaymakam Alper Balcı’yı ziyaret etti. Aynı gün 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Cizre ve Diyadinli çocuklar da kaymakamlığı ziyaretteydi.

Böylece çocuklar büyük bir tesadüf sonucu hep televizyon ekranından izledikleri ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’la bir araya gelme ve tanışma fırsatı yakaladı. Çağatay Ulusoy’la fotoğraf çektiren çocuklar unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Çağatay Ulusoy, 23 Nisan’da Cizreli çocuk hayranlarıyla bir araya geldi! 7

En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, bu dizisiyle büyük bir başarı yakalamıştı. İki sezon devam eden Yeşilçam dizisi 2021 yılında BluTV’nin en çok izlenen yapımı olmuştu.

Çağatay Ulusoy, Yeşilçam’ın sona ermesinden sonra fazla ara vermeden setlere geri döndü. Başarılı oyuncunun yeni dizisi Terzi’nin çekimleri son hız devam ediyor. Netflix’te üç sezon olarak yayınlanacak dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Çağatay Ulusoy’un başrolünü Şifanur Gül ile paylaşacağı dizide ayrıca Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Ece Sükan rol alıyor. OGM Pictures tarafından çekilen dizinin yönetmeni ise Cem Karcı. Çağatay Ulusoy dizide Peyami adlı bir terziyi, Şifanur Gül de ona gelinlik diktiren Esvet karakterini canlandırıyor.