Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde sezona nasıl başladı?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde sezona nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için 11 dizi hazırlatan Fox TV’nin bir dizisi daha ekranda izleyicilerle buluştu. Salı rekabetine dahil olan Evlilik Hakkında Her Şey isimli proje, daha ilk bölümünden ilgi gördü… Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri çok merak ediliyordu.

Dizinin ilk bölüm reytinglerinin ortalamanın üzerinde geldiğini söyleyebiliriz… Tüm kişiler kategorisinde biraz düşük kalsa da AB ve ABC1 kategorilerinde dizi gayet iyi performans sergiledi. Kadın izleyicilerin özellikle dikkatini çeken dizinin bu sezon başlayan diğer yapımlara nazaran gayet iyi bir başlangıç yaptığını gözlemliyoruz.

Hem sosyal medya ilgisi hem reytingleri hem sıralamada ilk 10 içinde bulunması ile birlikte Fox TV’nin dizisi için olumlu bir görünüm var… Gökçe Bahadır’ı çok özleyen hayranları sosyal medyada güçlü bir etkileşim oluşturdu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde sezona nasıl başladı? 2

Dizi için binlerce mesaj sosyal medyada paylaşıldı. Reytinglerde de tüm kişilerde yedincilik gelmiş olsa da AB grubunda üçüncü olan dizi, ABC1’de ise günü beşinci bitirdi.

Reyting rakamlarının AB ve ABC1’de ortalamanın üzerinde gerçekleşmesi gelecek adına umut verdi. Tüm kişilerde de ortalama bir reyting alan dizi için sezona iyi başladığını söyleyebiliriz.

Önümüzdeki haftalarda kadın izleyicilerin daha da çok ilgisini çekmesi beklenen Evlilik Hakkında Her Şey’in daha iyi reytingler elde etmesi bekleniyor.