Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal Teşkilat’ın Zehra’sı için şarkı listesi sordu, bakın bir numarada hangi şarkı çıktı!

Deniz Baysal Teşkilat’ın Zehra’sı için şarkı listesi sordu, bakın bir numarada hangi şarkı çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in çok sevilen dizisi Teşkilat, üçüncü sezon için çekimlere son hız devam ediyor. Dizinin başrol kadın karakteri Zehra’yı canlandıran Deniz Baysal da çekimleri büyük bir keyifle sürdürüyor. Deniz Baysal, hayranlarına Zehra karakteri için bir şarkı listesi sordu bakın en çok gelen yanıt ne oldu.

Teşkilat dizisi üçüncü sezon için çekimlere başladı. Dizinin yeni sezonu artık Ankara’da değil İstanbul’da geçecek. Dolayısıyla çekimler de İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Her ne kadar dizinin başrol erkek oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek isim henüz açıklanmasa da çekimler son hız devam ediyor.

Dizide ajan Zehra karakterini başarıyla canlandıran Deniz Baysal’ın da keyfi yerinde. Baysal sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarına Zehra’nın şarkı listesi için önerilerini sordu. Hayranlarından en çok gelen yanıt ise Sezen Aksu’nun Yol Arkadaşım isimli şarkısı oldu. Şarkı listesi için ayrıca Sezen Aksu’nun Tükeneceğiz ve Son Bakış şarkıları da öneri olarak geldi.

Deniz Baysal Teşkilat’ın Zehra’sı için şarkı listesi sordu, bakın bir numarada hangi şarkı çıktı! 7

Bu arada Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri çok büyük bir eksikle devam ediyor. Yeni sezonda, ilk bölümden bu yana Serdar karakterini başarıyla canlandıran Çağlar Ertuğrul artık olmayacak. Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek isim ise hala açıklanmadı.

Dizinin yapımcı firması Tims&B Productions, Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek oyuncuya karar vermiş değil. arayışında. İzleyici için dizinin ana karakterinin gitmiş olması sarsıcı bir durum. Bir süre öncen Adı Sevgi dizisinde oynayan Yunus Emre Yıldırımer’in yeni sezonda Teşkilat’ta rol alacağı öne sürülmüştü ama henüz bir netlik yok.

Teşkilat’la ilgili merak edilen bir başka konu ise Çağlar Ertuğrul’un yokluğunun dizinin reytingini nasıl etkileyeceği. Birinci sezonunu her hafta zirvede kapatan ancak ikinci sezonda karşısına Yargı gibi çok sert bir rakip çıkan Teşkilat, geçtiğimiz kış reytinglerde bir hayli zorlanmıştı. Zaman zaman birinciliği Kanal D dizisi Yargı’ya kaptırmıştı. Yeni sezonda Çağlar Ertuğrul’un yokluğu Teşkilat’ın reytinglerini etkilerse bu durum Yargı dizisine yarayacak.