Ana sayfa Yabancı Dizi FoxCrime kanalında The Detail, MacGyver, The Rookie ve Bull dizileri kaçmaz!

FoxCrime kanalında The Detail, MacGyver, The Rookie ve Bull dizileri kaçmaz!

tarafından ker_def

FOXCRIME’da Kesintisiz Dizi Keyfi

FOXCRIME’ın en sevilen dizileri “The Detail”, “MacGyver”, “The Rookie” ve “Bull”, arka arkaya yayınlanan bölümleriyle Ocak ayı boyunca pazar günlerine heyecan katıyor.

Cinayet vakalarının arkasındaki sırları çözerken özel hayatlarını da dengede tutmaya çalışan cinayet masasından üç yetenekli kadının hikayesi “The Detail”, 1. sezonundan ilk 5 bölümle 5 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da.

1980’li yılların efsane dizisi MacGyver, eski hayranları ve yeni tutkunlarının karşısına yepyeni bölümleriyle çıkıyor. Her türlü soruna fizik ve kimya bilgisini kullanarak sıra dışı çözümler üreten ve içinde bulunduğu zorlu durumları aşan “MacGyver”, 3. sezonun son 5 bölümüyle 12 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da.

Çevresindekiler orta yaş krizi geçirdiğini düşünse de Los Angeles Polis Departmanı’na katılarak hayallerini gerçekleştiren John Nolan’ın eğlenceli hayat hikayesi“The Rookie”, 1. sezonundan ilk 5 bölümle 19 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da.

Dünyanın en başarılı hukuk danışmanlarından Phil McGraw’ın hayat hikayesinden esinlenen ve insanları yönetme ve yönlendirme konusunda tam anlamıyla uzman bir isim olan zeki ve yakışıklı Dr. Bull’un hikayesi “Bull”, 3. sezonunun son 5 bölümüyle 26 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME ekranlarında.

Dünyanın en iyi suç ve polisiye dizilerinin adresi FOXCRIME; D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+platformlarından izlenebiliyor.