Ana sayfa Sosyal Medya Fragman gelmedi ama Demet Özdemir, Erkan Petekkaya’lı Doğduğun Ev Kaderindir fotosu paylaştı!

Fragman gelmedi ama Demet Özdemir, Erkan Petekkaya’lı Doğduğun Ev Kaderindir fotosu paylaştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in yarın akşam (24 Mart Salı) 37. bölümü yayınlanacak ama hala yeni bölümden bir tanıtım gelmedi! Aslında bir fragman yayınlandı sosyal medyada ama kısa sürede silindi! Nedeni tam anlaşılamasa da dizinin yayını öncesinde yeni fragman ortada yok henüz!

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Sadi karakteri ortaya çıkacak. Merakla beklenen Sadi, Kırmızı Oda dizisinden geliyor!

Erkan Petekkaya’nın hayat verdiği Sadi, Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk oyuncu olarak gelecek. Hakan Salınmış’ın hayat verdiği Ali Rıza’nın eski bir arkadaşı olarak gelecek ve ailenin başındaki dertten onları kurtarmaya çalışacak.

Erkan Petekkaya’nın diziye konuk olacağı bir süredir biliniyor ama yeni fragman olmayınca dizide görmek de mümkün olmadı. Ancak Demet Özdemir, dizinin setinden yaptığı paylaşımla, bu güzel buluşmayı da belgelemiş oldu!

Önce yayınlanıp sonra silinen fragmanda Sadi yani Erkan Petekkaya vardı ama 37. bölüm fragmanının yayınlanması ile tüm sosyal medya platformlarından silinmesi bir oldu!

Bu açığı da Demet Özdemir, bir fotoyla bir nebze de olsun kapattı! İşte Özdemir’in İbrahim Çelikkol ve Erkan Petekkaya’nın aynı karede yer aldığı dizinin setinden paylaşımı…

Fragman gelmedi ama Demet Özdemir, Erkan Petekkaya'lı Doğduğun Ev Kaderindir fotosu paylaştı! 7