Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral, ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral’ın doğum gününde 28 yıllık bir sürpriz yaptı!

Hande Soral, ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral’ın doğum gününde 28 yıllık bir sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan ünlü Oyuncu Hande Soral, Adana’dan İstanbul’a döndüğünü gösteren bir paylaşımla dikkat çekti önce. Yağmurlu İstanbul havasında Fatih Sultan Mehmet köprüsünden geçerken çektiği videoyu instagram sayfasından paylaştı.

Oyuncunun apar topar neden İstanbul’a geldiği de daha sonra yaptığı paylaşımla anlaşıldı. Soral, ikiz kardeşleri Bedirhan ve Bensu Soral’ın 30. yaş günlerinde onları yalnız bırakmamak için dönmüştü.

Hande Soral, kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral ve ikizi Bedirhan Soral’la, yıllar önce çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak, aradaki 28 yıla dikkat çeken ikinci bir paylaşımla yeni fotoğraflarını karşılaştırdı.

Tam 28 yıl önce iki yaşlarında olan ikiz kardeşlerinin elinden tutan Bensu Soral, yıllar sonra yeniden kardeşleriyle aynı pozu vererek “Elleriniz hiç ayrılmasın ikizlerim. İyi ki doğdunuz, sizi çok seviyorum. Not: 2 fotoğraf arası 28 yıldır” yazısının not düştü.

Hande Soral, ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral'ın doğum gününde 28 yıllık bir sürpriz yaptı! 12

Hande Soral, ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral'ın doğum gününde 28 yıllık bir sürpriz yaptı! 13

Hande Soral, ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral'ın doğum gününde 28 yıllık bir sürpriz yaptı! 14

Bensu Soral da yaptığı paylaşımla kardeşi Bedirhan ile verdiği pozları yayınladı ve doğum günleri için de şu mesajı not düştü: “Sana olan aşkımın 30. yılı kutlu olsun. Hep böyleydik, hep de böyle kalalım olur mu? Mutlu yıllar diğer yarım. Ve bizim elimizi bir an olsun bırakmayan aşkımız ablamız Hande Soral. Sizi çok seviyorum.”

Hande Soral, ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral'ın doğum gününde 28 yıllık bir sürpriz yaptı! 15

Hande Soral, ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral'ın doğum gününde 28 yıllık bir sürpriz yaptı! 16

Hande Soral, ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral'ın doğum gününde 28 yıllık bir sürpriz yaptı! 17