Ana sayfa Dizi Haberleri Fulden Akyürek, Nöbet dizisinin kadrosunda! Peki nasıl bir rolde yer alacak?

Fulden Akyürek, Nöbet dizisinin kadrosunda! Peki nasıl bir rolde yer alacak?

tarafından ker_def

Geçtiğimiz Pazar akşamı Show TV ekranında ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Nöbet dizisi, bir hayli beğeni toplamıştı.

Pana Film’in yapımını, Necati Şaşmaz’ın ise yapımcılığını üstlendiği diziden yeni haberler gelmeye devam ediyor.

2. bölümünde neler yaşanacağı merak edilen Nöbet dizisine bir iddialı isim daha katıldı. Fulden Akyürek, 2. bölüm ile birlikte dizide Sitare isimli sanatçı karakterine hayat verecek.

Fulden Akyürek, Nöbet dizisinin kadrosunda! Peki nasıl bir rolde yer alacak? 7

Hatay Elmalı’da bir lokalde şarkı söyleyen Sitare’nin (Fulden Akyürek), bölgenin zengin ailesi Cevran’larla ilişkisi de dikkat çekecek. 4 sene önce geldiği Elmalı’da, Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) ile yakınlaşan Sitare güzelliğiyle de bölge halkının dilinde!

Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği her Pazar 20:00’de Show Tv’de! Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Gökhan Erkut oturuyor.

Yönetmen: Gökhan Erkut

Oyuncular: Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kürşat Alnıaçık, Nevzat Yılmaz, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Gökhan Gencebay, Murat Kılıç, Yılmaz Meydaneri, Burak Sarımola, Salih Bayraktar, Kaan Sevi, Bahadır Buyruk, Orkun Ok