Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisi dizi hayranlarını mest edecek!

Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisi dizi hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı Kara Tahta isimli dizinin başrolünde Miray Daner ile Furkan Andıç buluştu. Sette çekimler başladı ve ekip ilk günlerin heyecanı ile ilk sahneleri neşe içinde çekmeye başladı…

Furkan Andıç, daha önce Her Yerde Sen isimli dizide bir arada yer aldığı yönetmen Ender Mıhlar ile bir projede daha buluşmuş oldu. İkilinin iyi bir arkadaş olduğunu önceki projeden sosyal medyaya yansıyan görüntülerden izleyiciler de biliyor.

Ender Mıhlar ile Furkan Andıç işbirliğinin yine güzel sonuçlar doğurması bekleniyor. Kara Tahta isimli dizi yakında TRT1 ekranında yayınlanacak ve Cengiz Bozkurt’un da projeye dahil olması ekibin gücünü artırdı.

Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisi dizi hayranlarını mest edecek! 8

Atlas karakterinde izleyeceğimiz Furkan Andıç, yıllar sonra okuduğu liseye matematik öğretmeni olarak dönen bir genç öğretmeni canlandıracak. Miray Daner ise, Atlas’ın lise döneminde aşkı Irmak olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. İki genç oyuncunun enerjisi daha ilk çekim gününde bile kendisini gösteriyor.

Miray Daner hem heyecanı hem güzelliği hem de sempatikliği ile setin yine en neşeli isimlerinden birisi olacaktır. Furkan Andıç ile Miray Daner hayranları başrol çiftinden selfi pozları da beklemeye başladı. Sosyal medyada bu ikilinin birbirlerine çok iyi uyum sağlayacağını düşünen hayranlar, Kara Tahta dizisinden çok umutlu.

Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisi dizi hayranlarını mest edecek! 9

Uzun bir hazırlık sürecinin ardından başlayan çekimler yoğun şekilde devam ederken, Çiçek Dilligil, Taylan Meydan ve Nizam Namidar da kadroya katılan yeni isimler oldu.