Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın yeni dizi Alef’in yayın tarihi!

İşte Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın yeni dizi Alef’in yayın tarihi!

tarafından ker_def

Türkiye’nin yerli online video platformu BluTV’nin mistik polisiye serisi ALEF’in ikinci sezonu “ALEF: Mâl-i Hülya” için geri sayım başladı. İlk sezonda Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan yer almıştı. İlk sezonu büyük ilgi gören dizinin ikinci sezonu için de izleyiciler heyecanla bekliyor.

Başrollerini Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı, yayınlanan ilk tanıtımıyla Kapadokya’nın mistik ve büyüleyici atmosferindeki sahneleriyle konuşulan dizinin yayın tarihi 7 Nisan olarak duyuruldu.  Gelecek ay yeni sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan “ALEF: Mâl-i Hülya” dizisinin afişi de yayınlandı.

İşte Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'ın yeni dizi Alef'in yayın tarihi! 7

Dizinin mistik ruhunun ve Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinin eşlik ettiği, kısa sürede büyük beğeni alan afişi Berkcan Okar tasarladı.

Geçmişin tozlu raflarından günümüze kadar ulaşan sırların, şifrelerin ve gerçeğin izinde/peşinde mistik bir yolculuğa çıkaran ALEF: Mâl-i Hülya 7 Nisan’da ilk dört bölümüyle BluTV’de yayınlanmaya başlayacak.

MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki otururken; müziklerini ilk sezonda olduğu gibi Mercan Dede’nin bestelediği ALEF 2.sezonun senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil tarafından yazıldı ve Mustafa Altıoklar dramaturg olarak görev aldı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosunda Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos, Ahsen Türkyılmaz da yer alıyor.