Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, büyük ders aldı sonra da 3 büyük dizi bombası patlattı!

Star TV, büyük ders aldı sonra da 3 büyük dizi bombası patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kral Kaybederse, Hanedan ve Gecenin Ucunda! Üç büyük dizi ile Star TV bomba patlattı! Gelecek sezon için Star TV’nin çok iddialı dizi çalışmaları yaptığına yönelik bilgiler gelmeye devam ediyor. Son 2 sezon içinde birçok dizisi erken final yapan Star TV, çok az yapımdan istediğini alabildi. Sefirin Kızı, Menajerimi Ara ve Ada Masalı isimli dizilerin ardından Kaderimin Oyunu da kanalın son dönemdeki öne çıkan yapımları oldu…

Bu dört dizi dışında ise kanalın büyük umutlarla yayınlayıp da kısa sürede yayından kaldırdığı bir çok dizisi oldu. Bu dizilerden büyük ders çıkartan Star TV, senaryosu çok güçlü ve oyuncu kadrosu da herkesi etkileyecek sağlam yapımlar ile yola devam etme kararı verdi. Bu kararlılık doğrultusunda en büyük adımı OGM Pictures ile anlaşma yaparak sağlayan kanal yönetimi, büyük bir iş başardı.

Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun sahibi olduğu OGM Pictures’in bundan sonraki tüm dizilerinin yayıncısı Star TV olacak. OGM Pictures üst üste önemli yapımlara imza attı. Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda isimli diziler bu yapım şirketinden çıktı.

Star TV, büyük ders aldı sonra da 3 büyük dizi bombası patlattı! 8

Yeni sezon için ise Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı Kral Kaybederse isimli dizi yine OGM Pictures imzasını taşıyor. Star TV’nin çok inandığı bu dizinin yanı sıra, gelecek sezon yayınlanması için 2 büyük dizi anlaşması daha yapıldı.

Hanedan isimli bir süredir konuşulan Ay Yapım projesine Star TV talip oldu ve anlaşmalar yapıldı. Ardından ise TMC Film’in hazırladığı ve Neslihan Atagül’ün başrolde yer almayı kabul ettiği Gecenin Ucunda dizisi de yine Star TV’ye gitti.

Star TV, büyük ders aldı sonra da 3 büyük dizi bombası patlattı! 9

Bu üç atak ile yetinmeyecek olan Star TV yönetimi, üst üste çok etkili dizilerle kanalın izlenme oranlarını yeniden yükseltmek için kararlı görünüyor. OGM Pictures’in yeni projeleri de merakla bekleniyor.