Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç’ın hayranlarının ruhunu okşayan hali!

Furkan Andıç’ın hayranlarının ruhunu okşayan hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi yapımlarının en aranılan isimlerinden birisi de Furkan Andıç. Geçtiğimiz yaz ayında Aybüke Pusat ile Her Yerde Sen dizisinde rol alan oyuncu, bu yaz ise Çatı Katı Aşk isimli dizide Ezgi Şenler ile partner oldu.

9 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de ilk bölümü yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk dizisinin fragmanı büyük ilgi gördü. Furkan Andıç da görüntüleri instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun hayranları büyük ilgi gösterdi ve heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Furkan Andıç’ın romantik komedi yapımlarına çok iyi giden bir tarzı bulunuyor. Oyuncunun takipçileri de yeniden bir aşk hikayesinde görmek için sabırsızlanıyor.

Çatı Katı Aşk dizisinde de ünlü oyuncu yeni karakteri ile hayranlarının ruhunu okşamaya geliyor. İşte dizinin ilk bölüm fragmanı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özlediğimiz duygular geri gelsin diye :)(: 9 Temmuz Perşembe @kanald @catikatiask

Furkan Andıç (@furkandic8)’in paylaştığı bir gönderi ()

Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin olduğu Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz’in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk” 9 Temmuz’da Kanal D’de başlıyor!

Sıcacık hikayesiyle Yeşilçam filmi tadındaki romantik komedinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Treadmanını Barkın Şenüren’in yazdığı, senaryosu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’ya ait “Çatı Katı Aşk”, 9 Temmuz Persembe 20.00’da Kanal D’de başlıyor!