Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç’ın Kara Tahta’daki partneri Miray Daner çok şanslı!..

Furkan Andıç’ın Kara Tahta’daki partneri Miray Daner çok şanslı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranlara TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle dönen ünlü oyuncu Furkan Andıç dizideki partneri Miray Daner hakkında söylediği övgü dolu sözlerle dikkat çekti.

TRT1’de yayınlanmaya yeni başlayan Kara Tahta dizisinde başrolde buluşan iki yetenekli oyuncu güzel bir uyum yakaladı. Furkan Andıç da bu uyumdan memnun görünüyor.

Episode Dergi’nin Nisan ayı sayısına kapak olan oyuncu dergiye verdiği röportajda rol arkadaşıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Furkan Andıç, “Miray Daner’le çalışmak nasıl bir tecrübe?” sorusuna, “Miray gerçekten çok değerli, çok çalışkan ve hepsinden öte müthiş yetenekli biri. Çok genç yaştan beri oldukça önemli projelerde yer almış, çok kez ne denli başarılı olduğunu seyircilere göstermiş bir oyuncu. Onunla çalışmak gerçekten çok keyifli, umarım uzun soluklu bir partnerliğimiz olur” cevabını verdi.

Furkan Andıç'ın Kara Tahta'daki partneri Miray Daner çok şanslı!.. 7

Kara Tahta’da ‘Atlas’ karakterini canlandıran oyuncu aşk hakkında da ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Aşık olduğunda rasyonelliğini kaybettiğini itiraf eden Furkan Andıç, “Karşımdakini fazlasıyla umursuyor, kendimi arka plana atıyorum” şeklinde konuştu.

Ekranlardan bir süredir uzakta olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ı hayranlarıyla yeniden buluşturan Kara Tahta dizisinin çekimleri Edirne ve İstanbul’da yapılıyor.

Üs Yapım imzalı dizide  iki oyuncu da yetenekleri ile hayranlarını mest ediyor. Dizide, yıllar önce aşk yaşamış Irmak ile Atlas’ın yeniden karşılaşması sonucu yaşananlar anlatılıyor.