Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Palalı’ya kendisini çok şanslı hissettiren dizi başarısı!

Furkan Palalı’ya kendisini çok şanslı hissettiren dizi başarısı!

tarafından ker_def

TeleviyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Furkan Palalı, şimdilerde Adana’da Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde ter döküyor. Oyuncu, geçen sezon romantik komedi dizisinde yer almıştı ama bu sezon bambaşka karakter ile dram dizisinde yerini buldu.

atv’de yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova’ya 3. sezondan itibaren katılan oyuncu, yeni sezonun ilk bölümlerinde dikkat çeken bir karakterle hayranlarının karşısına çıktı. Fikret Fekeli olmak için imaj değişikliği yaşayan ve son haliyle de hayranlarından beğeni toplayan oyuncu, kendisini de çok şanslı hissediyor.

Bu şans ise oturmuş kadrosu olan, iyi bir yardımlaşmanın yaşandığı, usta oyuncularla kurulu bir sette olması… Furkan Palalı, Dizi TV programına yaptığı açıklamada yeni dizisinden ve rolünden çok memnun olduğunu anlattı.

Canlandırdığı Fikret Fekeli’den bahseden oyuncu, şu sözleriyle ilgi gördü: “Çok küçük yaşlarda Almanya’ya gitmiş. Aslında tırnakları ile kazıyarak, ayakları üzerinde durmaya çalışmış bu adam. Hayata karşı bir duruşu olan, bir şekilde hayatını idame ettirebilecek donanımları olan bir adam. Kendi başına ayakta durabilecek bir adam. Tabii ki sürprizleri olacak, ilerleyen bölümlerde onu da göreceğiz. Neden geldi, o kadar zaman sonra onları da göreceğiz. Ben de merak ediyorum neler olacağını.

Furkan Palalı'ya kendisini çok şanslı hissettiren dizi başarısı! 7

Bir Zamanlar Çukurova, iyi bir oyuncu kadrosuna sahip ve reytingleriyle de dizi dünyasının en başarılı yapımları arasında yer alıyor.

Hikayesinin ilginç olması, bir dönem dizisinden beklenmeyecek derecede aksiyon dolu sahneleriyle ilgi gören Bir Zamanlar Çukurova, Furkan Palalı’ya kendisini iyi hissettiriyor.

Furkan Palalı, “Her oyuncu iyi bir kadro ile çalışmak ister. Etrafında paslaşabileceği oyuncuların olması çok önemlidir, kıymetlidir. Pas verip, alabilmek. Bu anlamda tartışmasız çok rahatım. Çok usta isimler, çok kaliteli, iyi oyuncu arkadaşlarım var. Bu da bir oyuncunun en ihtiyacı olan şey. Bu dizide böyle bir şey olduğu için şanslıyım” diye konuştu.