Ana sayfa Dizi Fragmanları Gaddar dizisi 6. yeni bölümünde Dağhan kaçmak yerine savaşmayı seçecek!

Gaddar dizisi 6. yeni bölümünde Dağhan kaçmak yerine savaşmayı seçecek!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı Gaddar isimli dizinin 6. yeni bölümü 23 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde önemli olaylar izleyicileri bekliyor.

Now kanalında yayınlanacak olan dizinin 6. bölüm özeti şöyle: Dağhan, Enver’in kurduğu tuzakla köşeye sıkışır. Gürkan da artık onun bir tetikçi olduğunu öğrenmiştir. Ama Dağhan kaçıp saklanmak yerine savaşmayı seçer.

Müdür ve Dağhan için artık olayları netleştirme zamanı gelmiştir. Ya tamam diyeceklerdir ya devam. Müdür Dağhan’ın cevabını beklerken Dağhan, mahallesinde öldürülen taksicinin katilini aramaya başlar. Katilin izini sürerken yolu eski bir arkadaşıyla da kesişir. Katilin peşinde olan Dağhan, Enver’e zarar vermenin bir yolunu da bulur.

Oğlunun son yaptıklarından sonra Yağmur’dan kolay kolay vazgeçmeyeceğini anlayan Ekber, Davut’u tehdit eder. Artık evde olan Yağmur babasıyla arasını düzeltmeye çalışır ama Ekber’in tehdidi Davut’un psikolojisini iyice bozmuştur.

Öte yandan Enver’i Yağmur’dan ayırmak için harekete geçen Ekber’le oğlu aralarındaki gerilim iyice tehlikeli bir hal alır. Enver’in bu işten sıyrılmak için bulduğu çözüm Ekber’i delirtir. Bu zamana kadar bir canavar olmadığını söyleyen Ekber artık her şeyi yapabilecek noktaya gelir.

Aydan ne olursa olsun hâlâ Dağhan’la birleşmekten yana umutludur. Oya bu umudun kızını mahvettiğini düşündüğünden onu Dağhan aşkından kurtarmak için çeşitli yollar dener.