Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahane Hayatım dizisinin 19. yeni bölümünde Mesut ve Elif ortak oluyor!

Şahane Hayatım dizisinin 19. yeni bölümünde Mesut ve Elif ortak oluyor!

tarafından ker_def

Now kanalında yayınlanmakta olan Şahane Hayatım isimli dizi projesi çarşamba akşamları güçlü bir hikaye ortaya koyuyor. Hilal Altınbilek ile Onur Tuna gibi iki güçlü ismin başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisinin reyting performansı da gayet iyi gözüküyor.

Şahane Hayatım dizisinin öne çıkan hikayesinde önemli gelişmeler yaşanacak. 13 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 19. yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle:

Mesut ve Elif ortak olur. Bu haber Nilgün ve Arzu’nun yüzünü güldürürken Şebnem de şok etkisi yaratır. Gümüşçü ailesindeyse işler içinden çıkılması zor bir hâl alır.

Gündemde yönetim kurulu başkanlık seçimi vardır. Aysel, Onur’un tepkisine rağmen Demir’in başkan olmasını ister. Onur ise Aysel’in hamlesi karşısında köşeye sıkışır ve Şebnem’den yardım istemek zorunda kalır.

Mesut’u yeniden kazanmanın yollarını arayan Şebnem ise bu fırsatı kaçırmaz. Onur’a yardım etmek için tek bir şartı vardır. Artık özgür bir kadın olmak. Onur bu şartı kabul edecek midir?