Ana sayfa Sosyal Medya Engin Günaydın’dan çok konuşulacak Tamer Karadağlı itirafı geldi!..

Engin Günaydın’dan çok konuşulacak Tamer Karadağlı itirafı geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Engin Günaydın Netflix’de geçtiğimiz haftalarda yayına giren Anrdropoz adlı diziyle çok ses getirdi. Oyuncunun hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı Andropoz, bir kesim izleyici tarafından çok beğenilirken bir kısım izleyici de özellikle dizideki Tamer Karadağlı’nın rolünü benimsiyemedi.

Engin Günaydın Ayşe Arman’a verdiği röportajda,  Tamer Karadağlı’nın dizide rol almasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın yaptığı Andropoz’da Tamer Karadağlı ile çalışmanın kendi fikri olduğunu söyleyen Engün Günaydın; “Foça’da Tamer’in oynadığı bir reklamın posteri vardı. Rengi solmuş filan. Gelip geçerken, ‘Acaba Tamer olur mu?’ diye düşündüm. Taylanlar’a söylediğimde, sanıyorum Yağmur, 5 dakika güldü” şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekti.

Engin Günaydın'dan çok konuşulacak Tamer Karadağlı itirafı geldi!.. 7

Tamer Karadağlı’nın rolü ilk başta kabul etmediğini de belirten Engin Günaydın; “Önce reddetti. Rahatsız olduğu bölgeleri senaryodan attım. Çünkü onun olmasını çok istiyorduk. Rol, doğru oyuncuya gittiğinde kurtulur. Tamer, “Tamam” dediğinde rol kurtulmuştu. Bence de inanılmaz iyi bir performans sergiledi” şeklinde konuştu.

Antropoz’un pandemi döneminde evde oturduğu zamanlarda sıkıntıdan doğduğunu anlatan Engin Günaydın, Taylanlar ve ben pandemiden çok sıkılmıştık. “Bir şeyler mi yazsam? Çalışırız, tartışırız, vakit geçer” diye konuştuk. Andropoz, zaten yazmayı düşündüğüm bir film projesiydi. Kafamda hikayesi hazırdı. Fakat yazmaya başladığımda, bir filme sığmayacağını anladım, dizi olmasına karar verdik. Uzun süredir de komedi yazmıyordum. Karakterler gereğinden fazla komik duruyordu. Ben de saldım onları, 6 bölümlük bir mini dizi çıktı…” ifadelerini kullandı.