Ana sayfa Yabancı Dizi Game Of Thrones’un finali görülmemiş bir sahneyle olacak!

Game Of Thrones’un finali görülmemiş bir sahneyle olacak!

tarafından zk zk
Game of Thrones’un finaliyle ilgili büyük gelişme!

Game of Thrones’un merakla beklenen final sezonu için geri sayım sürüyor. Son olarak bugün gelen haberlere göre finalde gelmiş geçmiş en büyük savaş sahnesi olacak.

Game of Thrones dizisinin yardımcı yönetmeni Jonathan Quinlan, yaptığı Instagram paylaşımında bugüne kadarki en büyük savaş sahnesini çekerek, kendi rekorlarlarını kırdığını duyurdu.

Game Of Thrones'un finali görülmemiş bir sahneyle olacak! 9

Quinlan, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafta bu destansı savaş sahnesi için Kuzey İrlanda’da 55 gece üst üste çekim yaptıklarını ve 11 hafta boyunca 3 farklı mekanda yapılan çekimlerin ardından televizyon tarihinde daha önce görülmememiş bir savaş sahnesi çektiklerini ifade ederek, dizinin kamera arkası ekibine teşekkür etti:

Game Of Thrones'un finali görülmemiş bir sahneyle olacak! 10

55 tam gece boyunca çalıştığınız için… Soğuğa, kara, yağmura, çamura, Toome’un koyun pisliklerine ve Magheramorne’nin rüzgarlarına karşı koyduğunuz için… –

Bundan bir yıl sonra, dünya genelindeki on milyonlarca insan bu bölümü izlediğinde sizin ne kadar çok çalıştığınızı bilmeyecek. O’ın altındaki dondurucu soğuklarda çalışmanın ne kadar zor olduğuyla ya da sizin ne kadar yorulmuş olduğunuzla ilgilenmeyecekler.

Onlar sadece, daha önce yapılmamış bir şey izlediklerini anlayacaklar.

Bunun nedeni sizsiniz.

Teşekkürler”

Game Of Thrones'un finali görülmemiş bir sahneyle olacak! 11

Game of Thrones izleyiciyle buluşan en büyük savaş sahnesi, Jon Snow ve Ramsay Bolton’un savaşını konu alan (6. sezon 9. bölümde yer alan) Battle of Bastards’ın (Piçlerin Savaşı) çekimleri 25 gün sürmüştü.

NTV’ye göre HBO, Game of Thrones’un final sezonunun 6 bölüm halinde 2019 yılında yayınlanacağını duyurmuştu.