Ana sayfa Kadın Haberleri Gamze Özçelik artık tanıdığınız kişi değil, O başka birisi!

Gamze Özçelik artık tanıdığınız kişi değil, O başka birisi!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz günlerde “Artık başka biriyim” diyerek kendini dini vecibelere adayan Gamze Özçelik şimdi de, ayrım gözetmeksizin tüm mazlumlara yardım edecekleri derneğin müjdesini verdi.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, eski eşi Uğur Pektaş ile yeniden evlenme kararı almasının yanı sıra “Artık başka biriyim” diyerek artık kendini dini vecibelere adadığını söyledi. Özçelik, ayrıca mazlumlar için dernek kurulacağını duyurdu.

Gamze Özçelik yardıma muhtaç çocukları mutlu ettiği fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın altına da şu notu düştü: “Çok heyecanlıyım. Verilen emekler, ulaşılan hedefler, güzel dualar, yolumuza yoldaş olmak isteyenler sayesinde iş dernekleşme seviyesine geldi. Ne mutlu…Ayrım yapmadan gücümüzün yettiği kadar mazluma ulaşabilelim, karşılıksız sevgiyi paylaşabilelim, sevelim ve sevilelim, yaşamanın tadına varalım diye yola çıkıyoruz. Bu kapı, kalbi iyilik için atan, emek veren herkese açık olacak. Allah utandırmasın. Hadi şimdi beraber ismimizi bulalım. Türkçe ve İngilizce isim önerilerinizi heyecanla bekliyorum”