Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin, Bahar Şahin ve Pelin Karahan ‘bu nasıl güzellik’ dedirtti

Gaye Turgut Evin, Bahar Şahin ve Pelin Karahan ‘bu nasıl güzellik’ dedirtti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncuların instagram hesapları üzerinden paylaştığı fotoğraflar takipçilerinin dikkatini çekiyor. Gaye Turgut Evin, Bahar Şahin ve Pelin Karahan yeni fotoğrafları ile binlerce beğeni aldı.

Savaşçı dizisinde Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran Gaye Turgut Evin güzelliğini sergilediği fotoğrafında adeta zarafet saçtı. Eşi Deniz Evin’in “Maşallah” yorumunda bulunduğu Gaye Turgut Evin, binlerce beğeni aldı ve “Bu nasıl güzellik” dedirtti!

Gaye Turgut Evin, Bahar Şahin ve Pelin Karahan 'bu nasıl güzellik' dedirtti 9

Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile öne çıkan Bahar Şahin, önemli bir çıkışa imzasını attı. Tecrübesini artıran ve ekranda gelecek vaat eden ünlü oyuncu, güzelliği ile de hayranlarından iltifatlar alıyor. “O derin yeşil su gözlerin batsın” mesajı ile aşağıdaki fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncuya, “Maşallah ne güzelsin” şeklinde yorumlar yapıldı.

Gaye Turgut Evin, Bahar Şahin ve Pelin Karahan 'bu nasıl güzellik' dedirtti 10

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile popüler olan ve sonrasında da birçok projede boy gösteren Pelin Karahan, çocuklarının doğum süreçleri nedeniyle uzun süre ekrandan uzakta kalmıştı. Şimdilerde ailesiyle tatilde bulunan Pelin Karahan, zarafetini sergilediği fotoğraflarıyla sosyal medyada hayranlarını mest ediyor.

Gaye Turgut Evin, Bahar Şahin ve Pelin Karahan 'bu nasıl güzellik' dedirtti 11