Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde bir gariplik var, tutarsızlığın bu kadarı da fazla!

Gecenin Ucunda dizisinde bir gariplik var, tutarsızlığın bu kadarı da fazla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili izleyenleri çok rahatsız eden bir tutarsızlık hali dikkatleri çekiyor. Bu tutarsızlığın altında yatan neden ise dizinin kalitesi ile izlenme oranları arasındaki fark olarak ifade edilebilir.

Yıllar sonra yeniden yeni bir dizide başrolde yer alan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin yoğun bir çaba ile öne çıkartmaya çalıştığı dizi için ne yazık ki, iki ünlü oyuncunun hayranları aynı gayreti sergilemiyor. Dizi izleyicileri de Peride Celal’in aynı isimli kitabından uyarlanan projeye yeterince destek sunmadı.

Bir ara Kadir Doğulu kameralar aracılığı ile halktan destek istedi ve daha sonra bu desteğin geldiğini de söyleyerek herkese teşekkür etti. Ancak bu destek konusu biraz tutarsızlıklarla dolu. Gecenin Ucunda projesine özellikle yurt dışındaki dizi hayranlarından ilgi büyük. Ancak yerli izleyicilerin hikayeyi pek de sevmediğini reytinglerin düşük olmasından anlıyoruz.

Hem yapım anlamında hem oyunculuk hem oluşturulan atmosfer ve nihayetinde hikayesi noktasında Gecenin Ucunda dizisi gayet iyi bir görüntü çizmesine rağmen, bu kadar düşük reytingler almasını açıklamak zor.

Gecenin Ucunda dizisinde bir gariplik var, tutarsızlığın bu kadarı da fazla! 7

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi sadece dizinin başrolünde yer almıyor. Aynı zamanda yapım ortağı da olan çift, kariyerlerinde yepyeni bir deneyim yaşıyor.

Çift için büyük önemi bulunan Gecenin Ucunda dizisinin reytinglerinin düşük gelmeye devam etmesine rağmen Star TV’nin hikayeyi sürdürme kararlılığı da takdir edilecek bir durum. En azından sezon sonuna kadar dizinin devam etmesi yönünde bir çaba olduğunu görüyoruz.

Ancak mevcut şartlar düşünüldüğü zaman zararı göze almak gerektiği anlaşılan dizi için, Star TV’nin bu zararı ne kadar sürdüreceği de bilinmiyor.

Gecenin Ucunda dizisine ilgi gösterenler hikayeden ve oluşturulan atmosferden çok memnun olduklarını sosyal medyada mesajlarıyla ortaya koyuyor. Fragmanlara yansıyan yorumlarda da izleyicilerin heyecanını görebilirsiniz. Ancak reytinglere bakıldığı zaman bir tutarsızlık olduğu gerçeğini de söylemek gerekiyor.