Ana sayfa Sosyal Medya Geçmiş olsun! Hazal Kaya da her annenin yaşadığı o döneme geldi!

Geçmiş olsun! Hazal Kaya da her annenin yaşadığı o döneme geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, henüz 1 yaşına giren oğlu Fikret Ali ile geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan İzmir’e yerleşmişti. Oyuncu, eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisinde rol alması nedeniyle şehir değiştirdi. Bir süreliğine İzmir Çeşme’ye yerleşen oyuncu, takipçilerini de habersiz bırakmıyor.

Bilindiği gibi atv’nin yeni dizisinde Ali Atay, bir savcıyı oynamakta. Henüz oğulları çok küçük olan çift, bu süreci ayrı geçirmek istemedi ve Hazal Kaya, şu anda bir projesinin olmamasını da fırsat bilerek oğlu Fiko’yu da alıp eşinin yanına gitti.

Son dönemde instagram hesabını etkin kullanmaya başlayan Hazal Kaya, bu durumu da sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Şimdilerde Çeşme’ye alışmaya çalışan oyuncunun son paylaşımı da dikkat çekti.

Hazal Kaya, Fiko’nun diş çıkardığını anlattığı kısa paylaşımında, biraz sıkıntılı günler geçirdiklerini de göstermiş oldu. Malum, çocukların diş çıkarma dönemi, biraz huysuz bir süreç.

Hazal Kaya’nın da hem henüz yeni şehir değiştirmiş olması ve hem de oğlunun bu sıkıntılı süreci nedeniyle biraz yorgun olduğu anlaşılıyor söyleminden…

İşte o paylaşımı:

Geçmiş olsun! Hazal Kaya da her annenin yaşadığı o döneme geldi! 7