Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in partneri İbrahim Çelikkol’un oğluna sürpriz mesajı

Demet Özdemir’in partneri İbrahim Çelikkol’un oğluna sürpriz mesajı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir ile dizideki partneri İbrahim Çelikkol, kamera arkasında da anlaşan iki oyuncu olarak dikkat çekiyorlar. İki oyuncunun samimi ilişkileri, kamera önündeki performanslarına da yansımakta. Başarılı oyuncular, ekranda da uyumlu partnerlikleriyle izleyicinin de beğendiği ikili oldular.

İbrahim Çelikkol, özel hayatında ise Mihre Çelikkol ile mutlu bir evliliği sürdürmekte. Oyuncunun, 2017 yılında evlendiği Mimar Mihre Çelikkol’dan bir de oğlu oldu. Çiftin oğulları Ali, 5 Aralık 2019’da dünyaya gelmişti.

Minik Ali dün 1 yaşına girdi. Demet Özdemir de Çelikkol ailesinin bir paylaşımlarını story hesabında paylaşarak Ali’nin doğum gününü kutladı.

Özdemir, İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol ile de samimi bir iletişim kurduklarını birlikte çekilen fotoğraflarıyla sosyal medyada göstermişti.

İbrahim Çelikkol ile abi-kardeş gibi olan Özdemir’in oğlu Ali’ye mesajı da hayli duygusaldı.

Özdemir, “İyi ki doğdun Ali. Muhteşem bir ailen var. Hayat sana hep güzellikler getirsin. Büyürken elini tutan annen ve baban senin için her şeyin en güzelini inşa etmeye devam edecek” notunu yazdı paylaşımına.

İşte o paylaşım: