Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki o sahneyi fena trolledi!

Gel de gülme! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki o sahneyi fena trolledi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, geçtiğimiz sezon başlamıştı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadıkları dizi, bu hafta 13. bölümüyle ekrana geldi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının gerçek hayat hikayelerinden derlediği bir kitaptan alınan konu, izleyenlerin de büyük ilgisini çekmekte.

Dizide Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir ve Mehdi’yi oynayan İbrahim Çelikkol, iyi bir ekran uyumu yakaladılar. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi, dram türünde bir yapım. Daha önce romantik komedi tarzındaki dizilerde rol alan Demet Özdemir, dram dizisindeki başarısıyla da tebrik alıyor.

Oyuncu, her ne kadar kamera önünde zor bir hayat yaşayan bir kızı oynasa ve her bölüm izleyenlerin içini acıtsa da kamera arkasında ise durum bambaşka! Özdemir, doğal, eğlenceli ve enerjik kişiliği ile adeta setin neşesi haline gelmiş.

Sosyal medyadan sık sık kamera arkası görüntüleri ve fotoğrafları paylaşan Özdemir, kimi zaman partneri İbrahim Çelikkol’a kimi zaman diğer oyuncuları ya da set çalışanlarına takılıyor. Esprili yorumlarla yaptığı sosyal medya paylaşımları da merakla takip ediliyor.

Demet Özdemir’in son yaptığı paylaşım ise görenleri çok güldürdü. Dizinin geçtiğimiz sezon Ocak ayında ekrana gelen 2. bölümünden bir kareydi.

Sette çekim için bekleyen Demet Özdemir, düğün sahnesi öncesinde gelinlikle çekim yapılan evdeki bir odada yatağa uzanmış, elinde senaryosuyla uyuyakalmış. O anı da set ekibinden bir kişi aşağıdaki gibi kaçırmamış ve fotoğraflamış.

Demet Özdemir, bu fotoğrafı kendi instagram hesabının story bölümünden paylaştı. ‘Bir gelinin dramı’ etiketi konulan fotoğraftaki bir başka ayrıntı ise Demet Özdemir’in gelinliğinin içine pantolon ve çizmelerini giymiş olması.

Ocak ayında ve dışarda çekilen düğün sahnesinde oyuncunun üşümemek için önlem aldığı anlaşılıyor. Gelinliğin eteğinden görünmediği sahnelerde ayakkabılarını ve pantolonunu çıkarmadığı tahmin ediliyor.

Ancak bu durumun o dönemde ortaya çıkması sahnenin büyüsünü bozacaktı. Üzerinden çok zaman geçtiği için sahneyi trollese de kamera arkası küçük hilesi olarak anılacak sadece…

Gel de gülme! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o sahneyi fena trolledi! 11

İşte Ocak ayında yayınlanan dizinin 2. bölümündeki düğün sahnesi:

Demet Özdemir’in sosyal medyadan yaptığı son paylaşımları da aşağıda görebilirsiniz…

Gel de gülme! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o sahneyi fena trolledi! 12

Gel de gülme! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o sahneyi fena trolledi! 13

Gel de gülme! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o sahneyi fena trolledi! 14

Gel de gülme! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o sahneyi fena trolledi! 15