Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, iğrenç mesajı affetmedi, ifşa etti!

Aslıhan Gürbüz, iğrenç mesajı affetmedi, ifşa etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz, son olarak ekranlara Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile gelmişti. Sağlık sorunları nedeniyle zor bir süreç geçiren oyuncu, iki yıldır Balıkesir’de yaşıyor. Oyuncu, Ayvalık’tan yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu ediyor.

Doğayla iç içi bir yaşam kuran Aslıhan Gürbüz, kimi zaman tarlada, bahçede ürün toplarken, kimi zaman ağaçlara tırmanırken, kimi zaman çimlere uzanırken çekilen fotoğraflarıyla, yeni hayatındaki huzuru ve mutluluğu yansıtıyor. Şehirden uzakta bir yaşam süren Gürbüz, sosyal medyada da etkin.

Kadına-hayvana-çocuğa şiddet gibi konularda, toplumsal ve sosyal sorunlar, olaylarla ilgili yorumlarını, tepkilerini, düşüncelerini de paylaşmaktan çekinmeyen Oyuncu, cesur tavrıyla da takdir topluyor.

Aslıhan Gürbüz, bir süre önce kendisine sosyal medyadan gönderilen çirkin, hakarete varan ve cinsel içerikli, tacize varan kimi mesajları ifşa etmiş ve bunu yapanları da affetmeyeceğini, susmayacağını defalarca söylemişti. Bu kişileri de o dönem sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Benzer bir durum yine başına gelince Aslıhan Gürbüz bu kez de susmadı ve başka kadınlara da örnek olmak amacıyla kendisini taciz eden kişiyi sosyal medya hesabından ifşa etti.

Kişinin daha sonra sonra dikkat çekmek için böyle bir şey yaptığını söyleyerek Aslıhan Gürbüz’e tekrar mesaj atması da işe yaramadı.

Oyuncu, hep benzer nedenlerle bu tür mesajların geldiğini ama bu kişileri ifşa etmedikçe de aynı şekilde davranmaya devam ettiklerini belirtti ve “Utanç yaşamadan anlamıyorsunuz, biz susmayacağız, siz adam olacaksınız” diyerek aşağıdaki paylaşımları yaptı…

Aslıhan Gürbüz, iğrenç mesajı affetmedi, ifşa etti! 9

Aslıhan Gürbüz, iğrenç mesajı affetmedi, ifşa etti! 10

Aslıhan Gürbüz, iğrenç mesajı affetmedi, ifşa etti! 11