Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel’in Bay Yanlış dizisine sosyal medyadan duygulandıran vedası

Özge Gürel’in Bay Yanlış dizisine sosyal medyadan duygulandıran vedası

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yaz sezonunda başlayan Bay Yanlış dizisi, sezonda reytingleri düşük gelince ekrana veda etti. Dizinin Cuma akşamları yayınlanan diğer diziler karşısında daha fazla tutunamayacağı anlaşılınca final kararı verildi.

Final bölümüyle dün akşam ekrana gelen Gold Film imzalı Bay Yanlış dizisinin başrollerinde oynayan Özge Gürel ve Can Yaman, ekrandaki uyumlarıyla izleyenlerin beğendiği bir ikili olmuştu. Daha önce Dolunay dizisinde de birlikte oynayan iki oyuncu, partnerlikleriyle beğeni kazandılar yine.

Ancak dizi ne yazık ki erken final yaptı. İzleyenler sosyal medyada bu duruma isyan etse de dün akşam ekrana gelen son bölümle Ezgi ve Özgür’ün hikayesi de son buldu. Çekimleri hafta başında biten dizinin son bölümü de 2 Ekim Cuma akşamı yayınlandı.

Özge Gürel, dizinin yayınına saatler kala sosyal medyadan paylaşımlar yapmaya başladı. Oyuncu, dizinin final bölümü yayındayken de paylaşımlarına devam etti. Can Yaman ile bir fotoğraflarını paylaşarak esprili bir cümleyle “Bu tuhaf fotomuzla ki, baktım hepsi öyle, teşekkür ederim. Can Yaman şahane bir partnerdin, saçımı bozduğunda bile. Yolun açık olsun.” notunu düştü oyuncu.

Sadece Can Yaman ile değil, dizinin kamera arkası ekibi ve bazı oyuncularla çekilen fotoğraflarını da paylaşan Özge Gürel, Bay Yanlış macerasına duygusal bir veda yapmış oldu.

“Hep güzel hatırlanacak bu yolculuk için başta Can Yaman olmak üzere emeği geçen, yolu güzelleştiren herkese çok teşekkür ederim” notuyla veda eden ünlü oyuncu, ayrıca instagram hikaye bölümünden de değişik paylaşımlar yaptı.

İşte Özge Gürel’in o paylaşımları:

Özge Gürel'in Bay Yanlış dizisine sosyal medyadan duygulandıran vedası 12

Özge Gürel'in Bay Yanlış dizisine sosyal medyadan duygulandıran vedası 13 Özge Gürel'in Bay Yanlış dizisine sosyal medyadan duygulandıran vedası 14 Özge Gürel'in Bay Yanlış dizisine sosyal medyadan duygulandıran vedası 15 Özge Gürel'in Bay Yanlış dizisine sosyal medyadan duygulandıran vedası 16 Özge Gürel'in Bay Yanlış dizisine sosyal medyadan duygulandıran vedası 17